Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI GUBITAK

Josip Brekalo oprostio se od važne osobe, posvetio mu emotivnu objavu: 'Počivajte u miru, šefe'

Zagreb: Rudeš i Hajduk sastali se u 23. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
20.03.2024.
u 12:05

Bivšem direktoru Fiorentine pozlilo je za vikend, uoči utakmice Atalante i Fiorentine u talijanskom prvenstvu. Dogodilo se to na uobičajenom sastanku klubova pred utakmicu, a u kritičnom stanju Barone je prevezen u bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti

Nogometna Italija oplakuje smrt Giuseppea Baronea, generalnog direktora Fiorentine koji je u utorak preminuo u 58. godini. Jedan od najučiunkovitijih talijanskih nogometnih djelatnika preminuo je dan prije svog 58. rođendana. Od njega se na društvenim mrežama oprostio i Josip Brekalo. On je i sam igrač Fiorentine na posudbi do ljeta u splitskom Hajduku

Barone je preminuo od posljedica srčanog udara, a Brekalo mu je posvetio Instagram story objavu u kojoj je napisao: "Počivajte u miru, šefe".

"S velikom tugom i žalosti obavještavamo da smo izgubili jednu od naših najvažnijih figura, osobu koja je obilježila našu noviju povijest i koja nikad neće biti zaboravljena. Generalni direktor Giuseppe Barone preminuo je danas u bolnici San Raffaele u Milanu", obavijestila je Fiorentina.

Foto: Screenshot: Instagram

Bivšem direktoru Fiorentine pozlilo je za vikend, uoči utakmice Atalante i Fiorentine u talijanskom prvenstvu. Dogodilo se to na uobičajenom sastanku klubova pred utakmicu, a u kritičnom stanju Barone je prevezen u bolnicu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Inače, Barone je rodom sa Sicilije, odakle je sa 8 godina starosti s roditeljima preselio u Brooklyn. Imao je karijeru u bankarstvu, a onda je počeo raditi u tvrtci Mediacom te u klubu New York Cosmos gdje je bio potpredsjednik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije