Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKINUTE MJERE

Još jedno natjecanje pred navjačima, dopušten je masovni povratak na tribine

Ragbi: Novi Zeland - Irska
Foto: Reuters/Pixsell
08.06.2020.
u 09:16

"Nevjerojanto smo ponosni i zahvalni što smo prvo sportsko profesionalno natjecanje u svijetu koje je u poziciji da omogući svojim momčadima da igraju pred navijačima", izjavio je direktor novozelandskog rugby saveza Mark Robinson.

Novozelandskim navijačima će biti dopušten dolazak na stadione u nastavku prvenstva Super Rugby koje će se ipak održati u skraćenom obliku, objavili su u ponedjeljak organizatori.

"Super Rugby Aotearoa bit će prvo profesionalno rugby natjecanje u svijetu na kojem će, kada se nastavi u subotu u Dunedinu, biti dopušten masovan povratak navijača u eri Covid-19", navodi se u priopćenju Novozelandske rugby federacije.

To natjecanje je skraćena verzija Super Rugbyja u kojem su se, prije nego je u ožujku prekinuto zbog pandemije koronavirusa, natjecale momčadi s Novog Zelanda, Australije, Južnoafričke Republike, Argentine i Japana.

Prvenstvo Super Rugby Aotearoa okupit će samo pet novozelandskih momčadi.

U svijetu su nastavljena brojna natjecanja, ali većinom bez gledatelja.

"Nevjerojanto smo ponosni i zahvalni što smo prvo sportsko profesionalno natjecanje u svijetu koje je u poziciji da omogući svojim momčadima da igraju pred navijačima", izjavio je direktor novozelandskog rugby saveza Mark Robinson. 

Natjecanje Super Rugby Aotearoa trebalo se prvotno održati bez gledatelja, no novozelandska vlada je u ponedjeljak objavila ukidanje ograničenja u zemlji zahvaljujući uspješnoj borbi protiv koronavirusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije