Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM TO ZASLUŽIO'

Alilović prelomio: Definitivno napuštam reprezentaciju

Slavlje rukometaša: Hrvatska - Norveška
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
26.01.2018.
u 17:59

- To uopće nije moja kuća, to je kuća moje punice što je još žalosnije. Ne trebaju mi takve stvari u životu. Nije fer, nije sportski, nije korektno - rekao je Alilović.

Hrvatski vratar Mirko Alilović nakon pobjede nad Češkom (28:27) i osvojenog petog mjesta na Europskom prvenstvu rekao je da odlazi iz reprezentacije.

- Život je preda mnom. Imam obitelj, dvoje djece i to mi je najvažnije u životu. Hrvatska mi je dala puno toga, ja sam davao sve od sebe, nekad je bilo dobro, a nekad loše. Vrijeme je da se povučem. Hvala navijačima, hvala Hrvatskoj, hvala trenerima. To je bilo to od mene.

Slavlje rukometaša: Hrvatska - Norveška
1/14

Ima li šanse da promijeni odluku?

- Nema. To je bila moja odluka i prije ovoga prvenstva. Neke stvari su se dogodile da ostanem pri toj odluci. Uvijek ću biti uz ove igrače i Hrvatsku, pomoći ću kako god mogu, ali na terenu više ne.

Nakon poraza od Francuske razbijeni su prozori na njegovoj obiteljskoj kući na Rabu.

- Ružno, preružno. Na osnovu ničega se razbijaju prozori. A to uopće nije moja kuća, to je kuća moje punice što je još žalosnije. Ne trebaju mi takve stvari u životu. Nije fer, nije sportski, nije korektno. Jedanaest godina sam bio u reprezentaciji, ostavio sam sve što sam mogao i donio medalja koliko sam mogao. Nažalost, nismo uspjeli ovu uzeti, ali što je, tu je. 

Komentara 56

FA
fake
18:16 26.01.2018.

Bilo kako bilo, hvala ti Mirko na svemu što si dao u reprezentaciji.Kapa dolje.

FO
FONZA
18:27 26.01.2018.

Fino vandalizam prijaviti na policiju - pa nek se klosari sa policijom i sudom zabave......a nevidim cemu ovolika razocaranost - Francuzi trenutno igraju najbolje.....od njih izgubiti nije tragedija - u sportu je to tako.....

DU
Deleted user
18:35 26.01.2018.

Postoje ljudi i neljudi. Tebi Mirko hvala kao covjeku i Hrvatu koji si sveti dres nosio casno. Za ove druge nema sto pricati. Ljudski sljam. Rabljani imaju na cemu poraditi. U sijecanju je jos uvijek sramota koju su ucinili Rakiticukiticu i njegovoj obitelji. Sva ta zla nisu samo od danas . Bilo je zla i zlih danas i za vrijeme Krista a i prije Njega. Sretno Mirko u zivotu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije