Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI NA 4. MJESTU

Danci bijesni: Ovo je sramota, jedno veliko ništa!

Francuska Danska rukomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
28.01.2018.
u 21:26

- Suci su bili sramotni, nemam pojma što su radili. Bili su najgori suci cijelog Europskog prvenstva, a dali su im da sude utakmicu za treće mjesto - rekao je Hans Lindberg

Danci su bijesni na suđenje nakon što ih je Francuska svladala (32:29) u borbi za treće mjesto na Europskom rukometnom prvenstvu. Ključni trenutak dogodio se u 54. minuti kada su Danci imali napad za minus jedan, ali su suci pokazali da je Lauge napravio korake.

- Suci su bili sramotni, nemam pojma što su radili. Bili su najgori suci cijelog Europskog prvenstva, a dali su im da sude utakmicu za treće mjesto - rekao je Hans Lindberg o suđenju rumunjskog sudačkog para Din i Dinu te dodao:

- Jedno veliko ništa. Tužno je to. Borili smo se, dali sve što smo mogli, ali bi oni nešto svirali svaki put kad bismo se približili.

36-godišnji Danac na kraju je zaključio:

- Završili smo na četvrtom mjestu, to je najgora pozicija jer si tako blizu, a tako daleko. Pokušat ćemo se sada pripremiti najbolje moguće za Svjetsko prvenstvo.

Komentara 21

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
22:22 28.01.2018.

'Ko o ćemu Danci o poštenju. Ovo vam je za "sjajno" suđenje u Finalu 2009.

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
08:31 29.01.2018.

Nema mjesta čuđenju - Francuzi se glede sudaca uvijek dobro pripreme, za svaku utakmicu, pogotovo za one važne ... sjetimo se Arene i finala u kojem su sudci tako sramotno pokrali Hrvatsku, upravo protiv tih istih Francuza (oni 2 a mi 6 isključenja na 2 minute, pa sedmerci (mi 2, oni 7). Klasika. Efikasno uništavanje sporta...

Avatar pendreck
pendreck
22:00 28.01.2018.

Najbolnije je cetvrto mjesto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije