Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER ZA OZLJEDA

Jelavić: Ovo je bilo frustrirajuće razdoblje za mene

Nikica Jelavić (1)
Pixsell
28.02.2012.
u 18:34

– Samo želim na travnjak, prepun sam želje za igrom – tvrdi napadač Evertona.

Nikici Jelaviću početak u Evertonu nije bio najsretniji. Nakon pustih peripetija oko svog  prelaska iz Rangersa, kada je u Engleskoj dobio prvu priliku protiv Wigana, ozlijedio je prepone. Srećom, oporavlja se uspješno i čeka eventualnu priliku u subotnjem susretu kod QPR-a.

– Bilo je ovo frustrirajuće razdoblje za mene. Došao sam u novi klub i odmah mi se dogodila ozljeda tako da ne mogu dočekati povratak. Samo želim na travnjak. Mislim da sam se odlično oporavio i da mogu navijačima pokazati ono najbolje od sebe. Prepun sam želje za dobrim predstavama u Evertonu – rekao je Jela za Everton TV.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
19:51 28.02.2012.

otkad si prešao u Everton, više je članaka o tebi izašlo u VL, nego što si minuta proveo na travnjaku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije