Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDUARDO I KRTICA

Jedna od najvećih pobjeda Hrvatske: Na današnji dan Bilić je opalio pljusku Englezima...

Slaven Bilić
Goran Stanzl/PIXSELL
11.10.2016.
u 11:17

Sjećat ćemo se do kraja života svi mi koji smo tome svjedočili uživo kako je "krtica" pomogla da povedemo 2:0, ali i kako je Eduardo da Silva sjajnim pogotkom glavom zabio za vodstvo.

Hrvatska nogometna reprezentacija na današnji je dan upisala jednu od najvećih pobjeda u povijesti. Na Maksimiru je tada pala Engleska s 2:0 u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo 2008. godine. 

Iako je u svoj izbornički put Slaven Bilić na klupi hrvatske reprezentacije 2006. godine krenuo slavljem 2:0 nad Italijom, ponajviše će se pamtiti ona Engleska na Maksimiru i na Wembleyu. Slavili smo 2:0 11. listopada 2006. i to je bio službeni početak nove ere, dolazak generacije koja bi trebala napraviti velike stvari. Sjećat ćemo se do kraja života svi mi koji smo tome svjedočili uživo kako je "krtica" pomogla da povedemo 2:0, ali i kako je Eduardo da Silva sjajnim pogotkom glavom zabio za vodstvo.

>> Nikad jača Hrvatska: Ni uz ozljede u prvih 11 nema mjesta za igrača od 30 mil. eura

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:06 11.10.2016.

Jedna od najvećih pobjeda Hrvatske: Na današnji dan pravi hrvati brača Šapina su dogovorili sjajne kvote i opalili pljusku Englezima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije