Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI JEDANAESTERAC
Povratak na članak

Jedanaesterac podijelio čitatelje: Za neke sramota, za neke čist kao suza

- Šteta da Engleski savez nije ranije gurnuo Olivera u vatru pa da bude kandidat za Svjetsko prvenstvo. Treba imati hrabrosti suditi kazneni udarac u toj situaciji - rekao je bivši engleski sudac Graham Poll.

Komentari 8

Avatar poljicanin
poljicanin
10:09 12.04.2018.

Nije mi jasno zašto svi veliki klubovi troše stotine milijuna na kupovinu igrača.Pa mnogo jeftinije je kupiti suca!

VL
KU
kupatilo
17:35 12.04.2018.

Cisto ometanje i guranje s leda dovoljno za kazneni udarac.To stoje takav rezultat pase digla buka nije posteno.Penal je penal.

VL
KO
kodifan
10:10 12.04.2018.

nema govora o penalu...čista krađa

VL
DU
Deleted user
09:58 12.04.2018.

Koje gluposti. Sto ima veze koja je minuta. Po prirodi svi startaju na loptu ali nekad ispred bude protivnicki igrac i to na 4 metra od gola. I sam igrac Juvea koji je skrivio penal kaze da bi i oni na suprotnoj strani trazili penal. I u cemu je problem. Problem je da Juve nakon 61. minute vise nije izaso iz svojih 16 metara, a imao je grogiranog Reala. Problem je sto je Real uvalio isto 3 komada u Torinu. A ostaviti Lucasa samog kao duha, i to je glupost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.