Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koji izabrati?

Kakav samo zvjerinjak u garaži ima najbogatiji sportaš na svijetu!

Floyd Mayweather
Foto: Instagram
1/5
03.10.2019.
u 14:05

Floyd Mayweather i nakon karijere zgrče golemi novac te redovno podsjeća u kakvom živi bogatstvu. Ovo je vjerojatno samo dio voznog parka, sigurno u garaži ima još neku zvijer

Bivši američki boksač Floyd Mayweather tijekom karijere dobio je nadimak ''Money'' i to s razlogom. Lani je, četvrti put u sedam godina, bio najplaćeniji sportaš prema časopisu Forbes.

Nakon što mu je od borbe protiv irskog MMA borca Conora McGregora na račun sjelo 275 milijuna dolara, Mayweatherova ukupna zarada u karijeri narasla je na milijardu dolara.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Floyd Mayweather
1/17

Floyd je jedan od najomraženijih sportaša jer često u svojim objavama na društvenim mrežama podsjeća fanove na svoje bogatstvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My garage looking like an indoor dealership with a few light toys.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Američki borac novom je fotografijom na Instagramu pokazao svoju riznicu skupocjenih automobila. Sadržaj u garaži ostavlja bez daha i možemo se samo pitati kako i za koju priliku odabere automobil koji će taj dan voziti...

Floyd Mayweather i nakon karijere zgrče golemi novac te redovno podsjeća u kakvom živi bogatstvu. Ovo je vjerojatno samo dio voznog parka, vjerojatno u garaži ima još neku zvijer.

Bivši boksač trenutačno se bavi promocijom boraca iz svoje menadžerske agencije, a nedavno je pokrenuo i biznis sa striptiz-klubovima.

>> Najskuplji na svijetu! Pogledajte zvijer koju je Cristiano Ronaldo kupio od samo jedne plaće

Floyd Mayweather
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HrvatCroata
HrvatCroata
14:44 03.10.2019.

Dragec, Dragec ... nije " zgrče" nego "zgrće" s toga kaj "t" prelazi u "ć"; dakle, zgrtati - zgrće. Peti osnovne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije