Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPAO U ZADNJI ČAS

Jakirović objasnio bizarnu ozljedu Danijela Zagorca: Novi vratar morao je hitno doći iz Zagreba

Koprivnica: Slaven Belupo i Dinamo sastali se u 17. kolu SuperSport HNL-a
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
04.12.2023.
u 19:58

Strateg Dinama otkrio je bizarnu ozljedu Zagorca uoči zagrijavanja, a za sve su krivi ledeni uvjeti u Koprivnici.

Nogometaši Dinama u posljednjoj su utakmici 17. kola HNL-a kao gosti u Koprivnici svladali Slaven Belupo sa 2-0 (1-0). Strijelci za Dinamo bili su Bruno Petković (21) i Dario Špikić (79), a u oba je navrata asistirao Takuro Kaneko. Plavima su u zadnji čas otpali vratar Zagorac te virozni Baturina.

Strateg Dinama otkrio je bizarnu ozljedu Zagorca uoči zagrijavanja, a za sve su krivi ledeni uvjeti u Koprivnici.

VEZANI ČLANCI:

- Zagorac je prilikom izlaska iz svlačionice stao na stepenicu, vjerojatno zaleđenu i izvrnuo gležanj. Nije mogao šutnuti loptu, pa smo morali reagirati. Kasnije nije mogao biti ni na klupi, pa je Krkalić naknadno došao u Koprivnicu. Ma mogu knjigu napisati što nam se sve događa ove polusezone. Bit ćemo ubuduće pametniji, barem na ova kraća putovanja voditi više igrača. Zagorac? Kaže da je dobro, sljedećih dana će biti na terapiji - otkrio je trener Sergej Jakirović nakon utakmice. 

Hrvatski je nakon pobjede nad Osijekom i Astanu ubilježio treće uzastopno slavlje, Hajduk i dalje ima 9 bodova prednosti uz dvije utakmice više. 

Komentara 2

FR
freeshooter
20:11 04.12.2023.

...Jaka treneru... sve će biti dobro, ono loše je iza nas... samo treba izdržati još ove tri tekme... to dobiti, odmoriti, i onda sve iznova... pojačati se, i vratiti legendu Oršu, i posložiti rastrčani, kolektivno brzi i okomiti Dinamo, sa brzim protokom lopte, brzim dodavanjima, i sa visokim presingom... bit ćemo opet oni pravi i nedostižni, a i u KL budemo još puno toga pokazali... već se sada nazire novi/stari Dinamo šampion... ale, ale dinamo ale...

PO
Poletarac101
21:35 04.12.2023.

Nakon lošeg...dolazi bolje,Dinamo bu bil prvak ...Samooo Jakoooo💙

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije