Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Jakirović: Nismo bili dobri, igrači kao da su čekali da poluvrijeme završi. To me jako naljutilo

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.07.2023.
u 23:25

Momčad s Rujevice nije uspjela uzeti bod(ove) na krcatom Poljudu

U posljednjoj utakmici 2. kola HNL-a Hajduk je kao domaćin svladao Rijeku sa 1-0 (0-0). Strijelac jedinog gola u utakmici koju je na Poljudu pratilo 32.584 gledatelja bio je Rokas Pukštas u 50. minuti.

Utakmicu je prokomentirao trener Rijeke Sergej Jakirović. 

- Moram čestitati Hajduku na pobjedi. Nismo bili dobri, kao da samo se skrivali u prvom poluvremenu i samo čekali da završi. To me naljutilo. Napravio sam promjene u veznoj liniji promjene ne poluvremenu jer nisam bio zadovoljan. Svi igrači kažu da su dobro, ali vidi se po koraku da nije svjež, da su umorni od gostovanja na Kosovu - izjavio je Jakirović pa nastavio:

VEZANI ČLANCI:

- Imali smo nekoliko polukontri i kontri u drugom poluvremenu, ali nismo imali dovoljno kvalitete da završimo akcije. Što se Dukagjinija tiče, ništa nije gotovo. Mi smo gostujući na Kosovu osjetili da smo bolji i to moramo potvrditi na domaćem terenu i proći dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije