Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cufré pod upitnikom

Jačanje Vahina kadra za LP: traže se stoper, bek i napadač

\'07.11.2010., Siroki Brijeg, BiH - Premijer liga BiH, Siroki Brijeg - Sarajevo. Goran Zakaric.  Photo: Tomislav Milicevic/VLM/PIXSELL\'
Tomislav Milicevic/Pixsell
02.05.2011.
u 19:39

Joe Šimunić je zanimljiv, riješi li jeftinu ispisnicu iz Hoffenheima.

U kadrovskoj križaljci Dinama, koju crta Vahid Halilhodžić s Mamićima, ima dosta upitnika. Ne samo u kategoriji izlazaka, u njoj će sigurno biti još mnogo razmišljanja koga zadržati, koga poslati na kaljenje, a koga se odreći.

Cufré drži ključeve

Naravno i da se uvijek može dogoditi da netko ponudom Mamića "izuje iz cipela", pa da neki zvučniji igrač bude prodan, iako je Zoran Mamić obećao da neće biti odlazaka ključnih igrača, i Sammir je potvrdio da ostaje do kolovoza. U današnjem kadru ima i rupa koje će pokušati popuniti.

Dosta toga ovisi o Leandru Cufréu. Ugovor mu istječe i već pola godine špekulira se o njegovu odlasku ili ostanku. Ako u međuvremenu nije došlo do korekcije ugovora (Cufré je prije godinu dana pristao na smanjenje na 350.000 eura kad je bio blizu izlaznih vrata zajedno s Papadopoulosom), onda nije preveliko opterećenje za blagajnu.

Po jednoj priči, Cufré će otići kući, on je to pak u siječnju demantirao i rekao da će razgovarati o ostanku. No, ugovor nije potpisao.

Plavi traže dva obrambena igrača, braniča i stopera. Bišćan i Barbarić su operirani i na njihovim je mjestima momčad "najtanja". Zato ne treba isključiti mogućnost da plavi krenu po Josipa Šimunića. Samo, Joe bi morao ishoditi jeftinu ispisnicu i pristati na oko petinu svoje njemačke plaće.

Prate Zakarića iz Širokog

Dinamo prati mladog igrača Širokog Brijega Gorana Zakarića, veznog igrača, ljevaka. Još nema 19 godina, igrao je i na lijevome boku, koji put i na desnome. Napredovao je kod Bake Sliškovića i zanimljiv je kao potencijal, no tko zna je li baš za ulazak u vatru kvalifikacija LP-a. Dinamo ga je gledao, ali gledao ga je i Anderlecht.

Uobičajeno, plavi traže i rasnog strijelca. Traže ga stalno i ne samo oni, takve igrače traže gotovo svi klubovi. Stoga, može se očekivati da će netko iz Dinama uskoro opet do Argentine provjeriti neke igrače.

Komentara 9

MI
mirUsvijetu
19:51 02.05.2011.

Uz cijelu BIH, Crnu Goru, Albaniju, gdje zasigurno ima igača velikog potencijala, a i koji bi pješke došli do Maksimira i davali 150% od sebe, i to za sitne novce, oni idu u Argentinu i Brazil po igrače koje bi već netko uzeo da išta vrijede, i s kojima potpišu ogromne ugovore koji im se nikad neće isplatiti. Jednom se dogodio Eduardo, nije svaki dan Božić.

DR
dragogera
21:32 02.05.2011.

cuj to\"neko od zvucnijih imena\",pa vec su prodali dudua ,corluku i modrica,ostala im jedino auta sto dobro zvuce,ovi krampovi ne vrijede nista

MA
Mamlaz
19:54 02.05.2011.

Jel to objektivni članak od Junaka? Frapiran sam... (dovedite Kadleca!!!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije