Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

Iznenada preminula mlada prvakinja i reprezentativka (16). Tužiteljstvo pokrenulo istragu oko smrti

Pixabay
23.11.2023.
u 09:28

Tužiteljstvo je, prema pisanju njemačkog dnevnika Bild, pokrenulo istragu, a isti izvor prema svojim informacijama navodi da je riječ o srčanom zastoju

Mlada sportašica i gimnastičarka Mia Sophia Lietke iznenada je preminula u dobi od samo 16 godina, potvrdio je njemački gimnastički savez. Uzrok smrti mlade sportašice još uvijek nije poznat te je otvorena istraga. Lietke je preminula u četvrtak, ali je savez objavio tužnu vijest u ponedjeljak popodne.

GALERIJA Marca se naklonila Modriću: Legenda Reala i junak Hrvatske

1/6

Tužiteljstvo je, prema pisanju njemačkog dnevnika Bild, pokrenulo istragu, a isti izvor prema svojim informacijama navodi da je riječ o srčanom zastoju. Kako je objavio i njemački gimnastičarski savez, tužiteljstvo je pokrenulo istragu o smrti mlade djevojke uz objašnjenje kako je to  standardna procedura kako bi bilo utvrđeno je li bilo greške treće strane u iznenadnoj smrti.

Ritmičkom gimnastikom Lietke je počela baviti se u klubu TSC iz Berlina. Prošle godine postala je juniorska prvakinja Njemačke u disciplini obruč i doprvakinja u višeboju. Poslije ovih uspjeha dobila je priznanje mjeseca za najboljeg mladog sportaša Berlina.

VEZANI ČLANCI:

– Uvijek je davala sto posto na treningu, osjećala je ljubav prema sportu i strast. Njen je cilj bio otići na Olimpijske igre i sve je radila da to i ostvari. Sigurna sam da je mogla. Ne mogu ni zamisliti kroz što sada obitelj prolazi – izjavila je za Bild njezina trenerica Bržeska.

 

Komentara 5

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:51 24.11.2023.

Mladi čovjek -cijepljen -zastoj srca... Pitam se pitam...

Avatar Jopa
Jopa
17:09 23.11.2023.

Khm khm... hm da. Baš sam teoretičar zavjere..

Avatar patkovic
patkovic
07:47 01.12.2023.

radim u školi, učenik koji vesla mi priča kako im trener mjereći puls forsira da dođe do 200 kako bi razvili znagu za "pobjede"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije