Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miran pred derbi

Ivković: Ne opterećuje me posao u Dinamu, bit ću mu ja trener

Tomislav Ivković (1)
Marko Prpić/Pixsell
30.11.2012.
u 08:03

Sve je u redu i sa mnom i s mojim igračima. Uostalom, ništa im ne nedostaje, ni o čemu ne moraju razmišljati osim o nogometu

Nakon posljednjeg treninga pred susret s Dinamo, kod trenera Lokomotive Tomislava Ivkovića ne osjeća se nikakvo posebno uzbuđenje.

- Sve je u redu i sa mnom i s mojim igračima. Uostalom, ništa im ne nedostaje, ni o čemu ne moraju razmišljati osim o nogometu - kaže Ivković, koji ne sprema nikakvo posebno iznenađenje za plave.

- Za sve se spremamo isto, pa tako i za Dinamo. A iznenađenja nema, pa svi znaju kako igramo, jer uvijek igramo isto. Znali su i naši prošli suparnici pa nas to nije spriječilo da pobjeđujemo - mirno će trener Lokomotive.

Iako u momčadi ima velik broj igrača koji su došli upravo iz Dinama i sigurno se žele dokazati klubu koji ih je poslao u \"mlađu sestru\", Ivković nije s njim posebno radio na pripremi.

- Nema nikakve potrebe, oni sami sa sobom moraju biti na \"čistu\", dovesti se u stanje da misle samo o utakmici, da budu kao u zadnjih šest utakmica. Jer, ovo nije nimalo drukčija utakmica od onih s Rijekom, Slavenom Belupom, Osijekom, Hajdukom.... I ovdje se igra za tri boda. Samo trebaju uživati u igri, gledati na sebe. Vjerujem da ćemo gledati dobru utakmicu, da će dečki igrati dobro, a mi ostali, gledatelji, treneri i suci uživati u nogometu.

Tomislav Ivković je kotirao kao mogući nasljednik Ante Čačića, no pretekao ga je Krunoslav Jurčić. Možda će Ivković imati poseban motiv.

- Nije mi to motiv, ja znam svoj put i ne opterećujem se Dinamom. Sretan sam i zadovoljan u Lokomotivi, a ja ću u Dinamo doći prije ili poslije, prirodnim putom - zaključio je Tomislav Ivković.

Komentara 5

AS
assssssstttii
17:08 30.11.2012.

Je li nekome bar malo neugodno kad napiše "miran pred derbi"?

RE
rene
08:23 30.11.2012.

u svakom slucaju bices bolji od raznoraznih Jurcica i Cacica.. nadam se jednog dana Dinamu sa legendama u njemu a bez brace Dalton ... ..

Avatar billybull
billybull
09:38 30.11.2012.

evo, osobno znam da je u pocetku uloga bila ponudena t. ivicu...odgovor je bio: dimamo? ne budite smijesni....i onda su dosli razni blazevici, tanci, ivkovici, kuzei,vahe, jurcici cacici i tko zna tko ne....klubu ni ot kuda nitkotko nesto znaci nece doci kao trener...i obrnuto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije