Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puljani su četvrti

Istra na krilima Radonjića pobijedila 'lokose' (3:2) i prikovala ih za dno

Istra
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
17.08.2014.
u 22:58

Istra je ovom pobjedom skočila na četvrtu poziciju, a Lokomotiva je posljednja na ljestvici

U posljednjem susretu petog kola MaxTV Prve HNL Istra je na stadionu Aldo Drosina u Puli pobijedila Lokomotivu 3:2. U sjajnoj utakmici Puljani su preokretom stigli do tri boda, a junak je bio Dejan Radonjić, koji je nedavno vraćen iz Dinama i doveden na posudbu. Spomenuti napadač je postigao dva pogotka.

U 14. minuti gosti su poveli, Rukavina se u primanju lopte oslobodio čuvara i neobranjivo pogodio za vodstvo. Taj rezultat bio je aktivan i na poluvremenu, a u nastavku je u samo šest minuta Istra slomila 'lokose'. U 51. minuti Radonjić je glavom zabio nakon ubačaja Tomića. U 56. minuti Tomić je opet bio asistent, Zelenika loše reagirao, a Matoš poslao loptu u mrežu. Samo minutu poslije Radonjić je drugim pogotkom na utakmici povisio na 3:1.

Do kraja utakmice Čabraja je iz blizine u 71. minuti smanjio rezultat. Istra je ovom pobjedom skočila na četvrtu poziciju, a Lokomotiva je posljednja na ljestvici.

>>Osijek šokirao Zagreb u Kranjčevićevoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije