Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi na pripreme

Incident poremetio idilu: Igrač West Hama zbog Bilića odbio putovati u Austriju!

Football - Arsenal v West Ham United - Barclays Premier League - Emirates Stadium - 9/8/15 West Ham manager Slaven Bilic Reuters / Eddie Keogh Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.07.2016.
u 12:56

Zbog ovog incidenta dani u West Hamu zasigurno su mu odbrojani, iako ga Bilić odbija prodati dok ne kupi zamjenu za njega

West Ham se našao u problemima uoči turneje po Austriji. Naime, napadač čekičara Diafra Sakho odbio je putovati sa svojim suigračima i neće ga biti na pripremama. On je, pišu engleski mediji, nezadovoljan odnosom Slavena Bilića i statusom u momčadi, a posebno ga ljuti što je klub u potrazi za novim napadačem.

Zbog ovog incidenta dani u West Hamu zasigurno su mu odbrojani, iako ga Bilić odbija prodati dok ne kupi zamjenu za njega. Prva želja mu je Carlos Bacca iz Milana, za kojeg je spreman ponuditi oko 25 milijuna eura.

Što se Sakha tiče, za njega su zainteresirani Sevilla, HSV, ali i neki klubovi iz engleske lige. West Bromwich želi razmjenu, uzeo bi Sakha, a u West Ham bi otišao Saido Berahino, dok je Sunderland navodno ponudio 15 milijuna eura za spomenutog napadača.

Sakho je u West Ham stigao iz Metza 2014. godine, a zabio je 19 pogodaka u 50 nastupa. Prošle sezone često je bio ozlijeđen i nije ostavio dublji trag pa ga bivši hrvatski izbornik ne vidi u prvom planu.

Komentara 14

PA
pan-am
13:16 17.07.2016.

E ovo je fakat ozbiljan incident !!Trebalo bi dić teritorijalce na noge ili u najmanju ruku nek naši MiG-ovi prelete u brišućem letu iznad Londona ,ako uspiju uopće doletit do Austrije !!

AO
admini_obrišite_si_mami
13:15 17.07.2016.

Prevažne informacije!!

OM
omolje
13:25 17.07.2016.

E ovo su stvarno teška vremena. Neznam kako dalje. Aiiiiiiiiiii

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije