Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA PRIČA

Imao je milijune i bio na vrhu, a danas je doslovno beskućnik koji prosi na ulici

Delonte West
Twitter
17.06.2022.
u 13:34

Nažalost, ovaj košarkaš s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe (igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu, gdje je bio suigrač LeBronu Jamesu) opet je na ulici. I očito odbija svu pomoć koja mu se nudi.

Iza bivše NBA zvijezde Delontea Westa (37) tužna je priča jer je nakon sportske karijere u kojoj je zaradio više od 16 milijuna dolara propao i završio kao beskućnik i ovisnik.

West je ovih dana snimljen kako s komadom kartona prosi na ulici u američkom gradu Alexandriji. Ovaj 38-godišnjak i nekadašnji suigrač LeBrona Jamesa posljednjih se godina bori sa zlouporabom supstancija, problemima s mentalnim zdravljem i bipolarnim poremećajem. Spiskao je novac koji je zaradio u karijeri i danas je na margini društva.

Nesretnom košarkašu nedavno je pokušao pomoći Mark Cuban, vlasnik Dallasa i nekadašnji Westov šef. Cuban ga je doslovno pronašao na ulici, smjestio u hotel te ga nagovorio da se prijavi u kliniku za liječenje ovisnosti na Floridi. West se trebao okušati u košarci u događaju Big 3 u kojem se nekadašnje NBA zvijezde natječu u igri 3 na 3. Na kraju se nije pojavio.

Westu je i obitelj pokušala pomoći pa je tako njegov brat prije pet godina izjavio:

– Delonte West nije lud i ne uzima droge nego boluje od bipolarnog poremećaja. Ne znam što mu prolazi kroz glavu, no moja obitelj pokušava mu pružiti pomoć.

Nažalost, ovaj košarkaš s impresivnom košarkaškom karijerom iza sebe (igrao je u Bostonu, Dallasu i Clevelandu, gdje je bio suigrač LeBronu Jamesu) opet je na ulici. I očito odbija svu pomoć koja mu se nudi.

>> Pogledajte i doček Martina Erlića u Tinju

Ključne riječi

Komentara 29

LI
Lizabeth
13:48 17.06.2022.

U našim je molitvama, kao i svi koji su skrenuli sa puta. Bit će dobro sve.

Avatar Asterix
Asterix
13:52 17.06.2022.

Who cares.

VO
Votum
14:29 17.06.2022.

Ovako će i Britney...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije