Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ 1989.

Hrvatski nogometaš zarađuje milijune, a pogledajte auto u kojem je stigao na trening

Šime Vrsaljko
Instagram
11.01.2021.
u 14:44

S Vrsaljkom su bili Yannick Ferreira Carrasco, Thomas Lemar i Mario Hermoso koji svoje bijesne jurilice očito čuvaju od neugodnih vremenskih uvjeta.

Šime Vrsaljko oduševio je pratitelje na društvenim mrežama automobilom kojim je stigao na trening.

Hrvatski reprezentativac koji zarađuje milijune eura na trening Atletico Madrida dovezao se u prastaroj Fiatovoj Pandi.

Madrid je proteklog vikenda pogodila snježna mećava kakva u tom gradu nije viđena 50 godina.

S Vrsaljkom su bili Yannick Ferreira Carrasco, Thomas Lemar i Mario Hermoso koji svoje bijesne jurilice očito čuvaju od neugodnih vremenskih uvjeta.

Inače, ova je Fiat Panda iz 1989. godine, a na Njuškalu se može naći za petstotinjak eura.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
15:30 11.01.2021.

Sve dok je zainteresiranih narodnih masa koje prate njihove "Igre gladi", tj. onih koji su za te "igre gladi" spremni platiti više od TV pretplate (ja sam ovaj drugi...), toliko dugo će biti i dobre zarade, bijesnih jurilica itd. Kad bi njihova zarada ovisila o tome koliko zarade od meni sličnih, teško da bi zaradili i za ovu jurilicu u kakvoj se vozi Vrsaljko.

RI
ribar110
15:16 11.01.2021.

Panda 4×4 zakon autić.

Avatar Asterix
Asterix
16:33 11.01.2021.

Ja svog Lamborghinija ne vadim iz garaže da ga ne bi opeklo sunce, da ga ne bi pogodio kamenčić, da ga netko ne ogrebe ključem, da ne bi okliznuo na snijegu... eno ga 5 godina, k'o iz dućana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije