Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Hrvatski navijači zajedno: Torcida pomagala Boysima u čišćenju nakon potresa

Torcida
Foto: Dalmatinski portal
1/2
22.03.2020.
u 22:17

Tisuće Boysa pomagalo je svojim sugrađanima širom grada, a jedna skupina krenula je u selidbu bolnice u Petrovoj u KB Dubrava. No, u akciju pomoći uključili su se i pripadnici zagrebačke Torcide, vjerni navijači Hajduka

Zagrepčane je jutros probudio snažan potres magnitude 5,3 po Richteru. Nakon prvog potresa osjetilo se još nekoliko manjih podrhtavanja tla.

Dinamovi navijači među prvima su priskočili u pomoć Zagrepčanima nakon snažnog potresa koji je jutros pogodio glavni grad Hrvatske. Odmah su se stavili na raspolaganje Stožeru za civilnu zaštitu.

>> Pogledajte kako izgleda bolnica u Šalati nakon potresa

Torcida
1/5

Tisuće Boysa pomagalo je svojim sugrađanima širom grada, a jedna skupina krenula je u selidbu bolnice u Petrovoj u KB Dubrava.

No, u akciju pomoći uključili su se i pripadnici zagrebačke Torcide, vjerni navijači Hajduka, piše Dalmatinski portal.

Boysi i Torcida veliki su rivali, no razlike među njima su nestale kada treba pomoći. Primjerice, Boysi su se prije dvije godine stavili na raspolaganje dalmatinskim vatrogascima kako bi im pomogli u gašenju požara po obali.

>> Kamere snimile potres u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 4

BL
Blender
10:49 23.03.2020.

Bravo Hrvati moji, samo zajedno mozemo u neku svijetliju buducnost.

ML
mladaklada
20:35 23.03.2020.

Pitam se koliko je među njima bilo onih koji će iduće godine izazivati nerede da ove novopečene majke s tom istom dječicom neće moći na utakmicu zbog poremećenih psihopata kojima je navijačko obilježje topnički udar, bokser i lanac. Čast pojedincima,, ali ovo vidim kao licemjerno peglanje imidža. Ako su tako fini i dobri, neka prestanu s dogovorenim tučnjavama na odmorištima autocesta, sačekušama i premlaćivanjima prolaznika za koje posumnjaju da su navijači nekog drugog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije