Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JJK URAGAN

Hrvatski borci na Svjetskom kupu u Vršcu žele ostvariti što bolje rezultate

grappling
Damir Špehar/PIXSELL
30.04.2015.
u 13:21

Naši borci nastupiti će u grapplingu i jujitsi

Ovaj vikend, točnije od 01.do 03.svibnja natjecatelji iz JJK Uragan nastupaju u Vršcu (Srbija) na velikom međunarodnom natjecanju odnosno Svjetskom kupu na kojem će nastupiti oko 200 boraca iz 15-ak država svijeta u više disciplina odnosno borilačkih sportova.

Naši borci nastupiti će u grapplingu i jujitsi, a boje kluba i selekcije Hrvatske predstavljati će: /dječaci/ Petar Erceg, Borna Znaor, Petar Talijančić i Val Martinović. Seniorska vrsta biti će, iako oslabljena nenastupom ponajboljih teškaša, iznimno jaka u sastavu: Giovanni Scimeca, Luka Ćurković, Frano Žižić, Zvone Vrkić, Ante Alduk te debitant Amerikanac Matts Koračin.

Domaćin se potrudio da sve bude održano na vrhunskom nivou pa će tako u petak večer biti upriličen prijem kod hrvatskog veleposlanika u Republici Srbiji te druženje sa istaknutim javnim osobama. Iako oslabljeni, stručni stožer JJK Uragana je siguran u uspjeh i dobar nastup a odmah nakon povratka iz Srbije slijedi veliki trening kamp u Portugalu (Guimares), potom MMA natjecanje u Nikšiću (Crna Gora), jujitsu&grappling prvenstvo kluba krajem svibnja te Svjetsko Genshinkan prvenstvo sredinom kolovoza u Mađarskoj.

Kruna sezone su svakako Svjetske borilačke igre (WMAG) krajem kolovoza koje su postale ne samo sportski već i turistički brand jer iz godine u godinu su kvalitetnije sa što jačim timovima i nacionalnim selekcijama.

Svakako će biti poseban događaj vidjeti u sklopu WMAG-a vrhunske demo timove na Budo Gala Night priredbi, odlične profi MMA&kickboxing borce na Grand Prixu te kao šećer na kraju niz borilačkih velikana iz cijeloga svijeta koji će biti počasnici ovogodišnjeg izdanja Hall of Famea (Kuće slave). Uraganski, nema što...

>> Vrhunski borilački događaj u Sinju nakon više od dva desetljeća

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije