Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
burno slavlje

Hrvat zabio za pobjedu, a nećete vjerovati za što ga je potom Ganac uhvatio

Ivan Paurević
Foto: Youtube Screenshot
30.04.2015.
u 17:00

Ivan Paurević presudio je svojim prvim ovosezonskim pogotkom moskovskom Lokomotivu.

Ivan Paurević (23) pogotkom je donio veliku pobjedu (1:0) svom klubu Ufi koji se bori za ostanak u prvoj ruskoj ligi. Hrvatski nogometaš rođen u Essenu svojim prvim ovosezonskim pogotkom presudio je Lokomotivu u čijoj je momčadi i naš reprezentativac Vedran Ćorluka.

Moskovski klub bio je favorit pa su Paurevićevi suigrači burno proslavili pogodak. No, u slavlju je ipak pretjerao Ganac Emmanuel Frimpong (23) uhvativši svog vršnjaka za međunožje.

Inače, Ganac je prije Ufe igrao za Arsenal te još nekoliko engleskih klubova, a poznat je kao veseljak uvijek spreman za zafrkanciju.

>>Joe Šimunić dobio nasljednika – Ivana Paurovića iz Dortmunda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije