Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa ima sve dokumente

Horvat: Nema problema, Varaždin će igrati u Europi

Dinamo Varaždin (1)
Pixsell
06.06.2011.
u 18:53

Nogometni klub Varaždin mogao bi u sljedećoj sezoni ostati bez nastupa u Europi. Stegovna komisija Uefe zatražila je od Varaždinaca očitovanje vezano uz status trojice bivših igrača, Miljenka Mumleka, Andrije Balajića i Zorana Ivančića

Mumleku, Balajiću i Ivančiću trenutačno se sudi u postupku vezanom uz aferu namještanja utakmica.

- Možemo biti mirni. Neće doći do izbacivanja kluba iz Europe. Poslali smo Uefi sve dokumente koji potvrđuju da nismo mogli suspendirati ovu trojicu igrača jer u tom trenutku, zbog isteka ugovora, više nisu bili članovi našeg kluba. Isto tako, HNS je potvrdio kako se sudski postupak zbog istog slučaja ne vodi protiv ni jednog drugog člana NK Varaždina, a ni sam klub nikad nije bio predmet istrage – rekao nam je predsjednik kluba Zlatko Horvat. Uefa bi svoju odluku trebala donijeti već danas.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mamlaz
19:52 06.06.2011.

Taman posla! Dečki su pošteno izborili ostanak u ligi i Europu, pustite ih na miru. Nije da nisu igrali bez plaće oko 9 mjeseci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije