Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA POLICIJA

Drama na letu za Split: Hrvat (23) pokušao upasti u kabinu pilota pa se zaključao u toalet

Norway's King Harald on his way home from Malaysia
Foto: Javad Parsa/REUTERS
1/3
26.05.2024.
u 10:35

Policija je kasnije potvrdila kako mladić nije bio alkoholiziran niti pod utjecajem opijata, no nije poznat motiv ovog incidenta. Let je na koncu kasnio dva sata

Manja drama dogodila se jutros leta Norwegian Aira koji je u 6.40 sati trebao iz zračne luke u Oslu poletjeti za Split. Naime, piše Slobodna Dalmacija, 23-godišnji Hrvat na silu je pokušao ući u pilotsku kabinu, a kad nije uspio, zaključao se u toalet do dolaska policije. 

- Zrakoplov je već bio krenuo i dok se kretao prema dijelu piste za polijetanje, odjednom se zaustavio. Prva obavijest pilota bila je da je došlo do tehničkih problema i da moraju stati. Policajci su ušli u prednji dio i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gdje se ovaj bio zaključao. U avionu je nastala strka, svi su htjeli vidjeti što se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma - ispričao je Senad Bišćević koji je putovao u Vodice sa suprugom. 

Policija je kasnije potvrdila kako mladić nije bio alkoholiziran niti pod utjecajem opijata, no nije poznat motiv ovog incidenta. Let je na koncu kasnio dva sata.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO HGSS objavio fotografije s mjesta pada zrakoplova

Norway's King Harald on his way home from Malaysia
1/10
Ključne riječi

Komentara 5

RA
racman
12:18 26.05.2024.

Naplatit mu kaznu za kašnjenje

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:23 26.05.2024.

Ambasadori Lijepe naše u svijetu.

JA
jamesd
11:03 26.05.2024.

Pa ti leti avionom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije