Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši dečko Ivane Hodak

FOTO Domaći odvjetnik prije 15 godina doživio najveću tragediju, a nakon toga je pronašao ljubav života

Zagreb: Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern s psom prošetali gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
26.05.2024.
u 11:45

Upoznali su se sad već daleke 2010. godine, a njihova ljubav traje i dalje. Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković odnos su četiri godine kasnije okrunili vjenčanjem, samo dan nakon što je njihov sin Nikola proslavio treći rođendan.

Proljetnu idilu zagrebačke špice iskoristio je poznati domaći odvjetnik Ljubo Pavasović Visković (53). On je u društvu svoje samozatajne supruge, marketinške menadžerice Dine Štern, odlučio lijepo vrijeme iskoristiti tako što će centrom grada prošetati njihovog psa. Par se rijetko pojavljuje u javnosti, pa je samim time ova prigoda poprimila poseban interes.

Fotoreporteri su zabilježili dvojac u opuštenom izdanju. Ljubo je odabrao ležerniju kombinaciju sačinjenu od traperica i bijelih tenisica, a identičnim stajlingom mu se pridružila njegova draga. I dok je on nosio jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, Dina je iznijela ženstvenu košulju s cvjetnim uzorkom. Oboje su se od sunca sakrili iza sunčanih naočala. Fotografije sa špice možete vidjeti u naslovnoj galeriji.

 

GALERIJA: FOTO Prepoznajete li legendu u šetnji Zagrebom? Ulovili smo ga na špici

Zagreb: Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern s psom prošetali gradom
1/7

 

Visković i Štern upoznali su se sad već daleke 2010. godine, a njihova ljubav traje i dalje. Odnos su četiri godine kasnije okrunili vjenčanjem, samo dan nakon što je njihov sin Nikola proslavio treći rođendan. Dina, inače kći bivšeg ministra gospodarstva Davora Šterna, prije Pavasovića Viskovića bila je u braku s Edom Bočkajem. Oni su se razišli u prijateljskom odnosu, a iz braka imaju dvoje djece. Splitskog odvjetnika javnost je pak upoznala uslijed teške osobne tragedije.  

Podsjetimo, 6. listopada 2008. godine svoj život izgubila je Ivana Hodak, a na informativni razgovor došao je njezin tadašnji dečko Ljubo Pavasović ViskovićOdvjetnik je tada bio u teškom psihičkom stanju te policiji zbog šoka nije mogao puno toga reći.

 

VEZANI ČLANCI:

 

– Pristao sam na ovaj razgovor samo i isključivo zato što mi strahovito smeta da se Ivanu Hodak gura u nekakve društvene sfere u koje ona ne pripada, nikad im nije pripadala, niti bi ikad bila dio tog svijeta. Stekao sam dojam da se od ove tragedije pravi glamurozna soap-opera u kojoj bi moja Ivana trebala imati glavnu ulogu, a to je katastrofa. Nakaradnost takve vrste više ne mogu podnijeti i zato imam potrebu ispričati tko je zaista bila Ivana Hodak – izjavio je tada 38-godišnji odvjetnik Ljubo Pavasović Visković na početku intervjua za Gloriju, točno deset dana poslije njezina ubojstva.

Tada je Ljubo bio shrvan tugom zbog ubojstva svoje djevojke, tada 26-godišnje Ivane Hodak, a prema pisanju spomenutog časopisa, bio je nesposoban da misli o ičemu drugome osim o ljubavi svojeg života koja mu je oduzeta na tako brutalan način. Progovorio je i o odnosu s Ivaninim roditeljima, za koje se pisalo da ga ne prihvaćaju te da njihovu ljubavnu vezu nisu odobravali. 

 

GALERIJA: Ljubavni život Ivane Hodak: Bila je u vezi s biznismenom, a ostavila ga zbog odvjetnika

Zagreb: Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern s psom prošetali gradom
1/19

 

- Ja, koji sam do prije deset dana izigravao macho tipa, u sekundi sam se raspao u komadiće. Ljerka (Mintas Hodak, op. a.) je ta koja me lijepi, skuplja, diže s poda, pokušava sastaviti, pokušava natjerati da ponovno počnem disati, jesti, spavati, živjeti. Ona je čudo od žene - priznao je Ljubo Pavasović Visković, također potvrdivši da se Zvonimir Hodak protivio njihovoj vezi. 

- Njezin tata bio je protiv, ali više na razini povrijeđenog oca kojemu je kćer jedinica preko noći rekla da je ostavila dečka koji je njemu bio po volji, kako bi počela hodati s advokatom, čovjekom koji pripada njegovu svijetu. Zvonko mi o tome nije ništa govorio, ali mislim da ga je najviše smetalo upravo to što sam i ja odvjetnik. Ja to razumijem, svaki bi otac u takvoj situaciji slično reagirao – zaključio je Pavasović Visković.

 

VIDEO: Progledaj srcem slavi jubilarnih 10 godina

Komentara 4

KO
Konan
21:25 26.05.2024.

Ja bi isto nio protiv zato jer je ruzan i jer je mafiozo

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:52 27.05.2024.

Karijeristički brakovi.

Avatar ZLO
ZLO
15:44 26.05.2024.

Evo i ja imam tuznu pricu. Kad sam curi, u koju sam zaljubljen dugo vrimena, napokon skupio hrabriosti da prenesem sto osjecam...rekla mi je da sam stari jarac i da kako me nije sram, i da bi joj moga didaa bit. Eto, kad kazu da godine nisu vazne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije