Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN INCIDENT

Prostački čin bivšeg vatrenog: Urlao na igrača, natjerao ga da skine dres pa ga poslao u svlačionicu

Karlovac i Osijek sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/2
25.05.2024.
u 16:16

- Igor Pamić koji je sjedio i mentorirao Nikolu Šprajcera koji je u stvarnosti vodio momčad toliko je poludio na njega da mu se zaderao psovkom da mu sto puta .... majku, a nakon par minuta izveo ga je iz igre - piše SportNews

Grozne scene događale su se ovoga petka na utakmici pretposljednjeg, 29. kola 2. Nogometne lige (trećeg ranga hrvatskog nogometa) između Hrvatskog dragovoljca i Karlovca. Da je dobio utakmicu, Karlovac bi prije zadnjeg kola ostao u konkurenciji za drugo mjesto na kraju sezone, a ono vodi u razigravanje za plasman u Prvu NL, odnosno u drugi rang hrvatskog nogometa. No, Hrvatski dragovoljac je na svom terenu dobio s 2:0 i tako momčad koju vodi Igor Pamić ostavio bez šansi za napredovanje na višu razinu.

Dragovoljac je slavio golovima Džalta u 8. i Šoljića u 31. minuti, a portal SportNews zabilježio je nesvakidašnji incident u režiji Igora Pamića. Nekadašnji hrvatski reprezentativac, član postave na Euru 1996. godine u Engleskoj i bivši trener Istre izgubio je živce na samom početku utakmice. 

Naime, vratar Karlovca Luka Šteko bio je označen za krivca kod prvog gola Dragovoljca. Pamić ga je izvadio iz igre i natjerao ga da pred svima skine dres, što je golman i učinio. Šteko je nakon toga otišao u svlačionicu, a Karlovčani su nedugo zatim primili i drugi gol.

- Igor Pamić koji je sjedio i mentorirao Nikolu Šprajcera koji je u stvarnosti vodio momčad toliko je poludio na njega da mu se zaderao psovkom da mu sto puta .... majku, a nakon par minuta izveo ga je iz igre - piše SportNews uz dodatak:

- Prije svega psovanje majke ružno je za čuti na javnom mjestu, još k tome izgovoreno prilično glasno što je zgrozilo mnoge na tribini, potom odluka odmah izvaditi iz igre nimalo nije djelovala pedagoški i još potjerati ga u svlačionicu, a da bar na par trenutaka ne sjedne na klupu i skinuti mu dres je previše. Ružno, prostački i neprihvatljivo u sportu. Igor Pamić je veliko ime našeg nogometa, trenersko iskustvo mu je ogromno i opravdanje da je sve posljedica frustracije da nije uspio barem izboriti kvalifikacije za ulazak u viši rang nakon svega nije prihvatljivo - zaključuju u tekstu.

Standings provided by Sofascore

Komentara 4

FR
freeshooter
18:36 25.05.2024.

...već duže vrijeme, u ovom mandatu, Karlovac je postao talac Pamića, priprosti i neuki čovjek, primitivnog ponašanja, jednostavno niti ne ostvaruje zacrtane planove povratka Karlovca na stare pozicije, samo radi lošeg Pamića ne ide se dalje na viši nivo... njemu tu nije mjesto, ovo je dodatni čin s kojim mu treba dati otkaz iz kluba i nogometa, pa neka po birtijama sam skida dresove...

KU
Kujttim
16:45 25.05.2024.

HNS treba oštro kazniti Igora Pamića i udaljiti ga iz nogometa najmanje na 6 mjeseci, a do tada mu treba propisati psihosocijalni tretman, program kontrole bijesa i liječenje od alkohola. Da, odmah ga kazniti s 10.000 eura. To je početak.

Avatar GF1
GF1
14:49 26.05.2024.

Šta očekivati od prosječnog igrača i lošeg trenera ? Ali takvo nam je društvo, nije on jedini. Pa gledajte kako ovi u var sobi psuju! Na goli otok, kakvi tečajevi i komunikacija. Ako nije do sada naučio, neće nikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije