Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MONUMENTALNI DOGAĐAJ

Dinamo organizira veliku proslavu na Trgu! Sve informacije na jednome mjestu

Zagreb: Navijači na Maksimiru priredili doček igračima Dinama nakon pobjede u Rijeci i osvajanja duple krune
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/3
25.05.2024.
u 13:05

"Obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi", poručili su iz Dinama

Dinamo u nedjelju 26. svibnja na Maksimiru igra utakmicu posljednjeg, 36. kola Hrvatske nogometne lige, protiv Rudeša. Utakmica je na rasporedu u 17.39, a nakon toga na stadionu Maksimir slijedio ceremonija dodjele pehara i medalja. Potom počinje velika proslava naslova na Trgu bana Josipa Jelačića.

Igrači će nakon press konferencija u otvorenom autobusu rutom Maksimirska - Vlaška ići putem glavnog zagrebačkog trga. "Navijačima preporučujemo da se na Trg zapute tramvajem br. 17 od okretišta Borongaj odakle se mogu povesti do stanice Trg žrtava fašizma, a zatim pješice nastaviti do Trga bana Jelačića. Opcija je i pješačka ruta kroz ulice Maksimirsku i Vlašku do Trga, što će ujedno biti i ruta kojom će putovati autobus s igračima Dinama", pišu iz Dinama.

VIDEO Ludnica na Maksimiru: Navijači dočekali igrače Dinama

U autobusu s igračima bit će live kamera, a svi će zbivanja u autobusu moći pratiti u izravnom prijenosu na YouTube kanalu kluba. Cestovni i tramvajski promet će na ruti kretanja autobusa s igračima biti obustavljen. Rutu kojom će se kretati autobus možete vidjeti OVDJE.

Zagrijavanje za veliko slavlje počet će već u popodnevnim satima. Po dolasku autobusa na Trg počet će velika proslova, a navijače će zabavljati poznata glazbena imena i drugi gosti. "Vjerujemo da ćemo tog dana na trgu ispisati novu stranicu Dinamove povijesti i zato svi koji u sebi imaju emociju prema našem klubu taj dan trebaju biti s nama na proslavi", piše u poruci s Maksimira.

Dinamo je posljednji put naslov na Trgu slavio još 2007. godine. "Obzirom da je iza nas jedna od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub, pozivamo sve koji osjećaju i vole Dinamo da nam se pridruže na velikoj proslavi i da pokažemo koliku dinamovštinu nosimo u sebi, zajedno ovjekovječimo posebne uspjehe koje smo ispisali tijekom sezone 2023/24 i zaplavimo Trg! Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb! Svi na Trg - vidimo se u nedjelju", poručuju maksimirski plavi.

GALERIJA Modrić i Ćorluka na krovu, legende među navijačima... Sjećate se zadnje Dinamove fešte na Trgu?

Zagreb: Navijači na Maksimiru priredili doček igračima Dinama nakon pobjede u Rijeci i osvajanja duple krune
1/16

Komentara 1

BL
blekpanther
13:35 25.05.2024.

Tko je zadužen za nadgledanje izbora pjevača i pjesama? Jeli Prijovićka još u Areni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije