Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO JE SAM

Đoković otpustio i Goranovog nasljednika! Donio šokantnu odluku uoči jednog od najtežih izazova

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
1/4
26.05.2024.
u 13:04

Kratko su surađivali Zimonjić i Đoković, a potencijalni nasljednik Gorana Ivaniševića u stalnoj ulozi nije s Đokovićem doputovao niti u Ženevu, gdje je Novak ispao u polufinalu

Nekoliko tjedana nakon što je raskinuo suradnju s Goranom Ivaniševićem, postalo je jasno da novi (stalni) glavni trener najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića neće biti ni Nenad Zimonjić. Nekada slavni igrač u parovima trebao je Đokoviću pomoći u nastavku sezone, ali to ipak neće biti slučaj, saznaje srpski Sportklub.

Kratko su surađivali Zimonjić i Đoković, a potencijalni nasljednik Gorana Ivaniševića u stalnoj ulozi nije s Đokovićem doputovao niti u Ženevu, gdje je Novak ispao u polufinalu od češkog predstavnika Machaca. Zanimljivo je dosad bilo i to što ni Đoković ni Zimonjić nisu davali izjave na temu hoće li Zimonjić u punom smislu naslijediti Ivaniševića.

Zimonjić je u Đokovićevoj loži sjedio na turnirima u Monte Carlu i u Rimu, a još uvijek nije poznato tko će preuzeti ulogu barem privremenog trenera za Roland Garros koji počinje u ponedjeljak. Đoković je već nekoliko puta izjavljivao kako nije nemoguće da karijeru nastavi bez stalnog glavnog trenera. Iako, predviđa se da bi do prvog meča u utorak mogao priključiti još nekoga iz sebi bliskog okruženja.

Đoković dakle, u utorak, u meču 1. kola Roland Garrosa igra protiv francuskog predstavnika Pierrea-Huguesa Herberta, a aktualni je branitelj naslova. Prošle je godine u finalu dobio Caspera Ruuda, a u 2024. godini još nema niti jedan trofej.

Komentara 7

Avatar anlaser
anlaser
15:17 27.05.2024.

A da lijepo odeš Ivaniševiću i zamoliš ga da se vrati ?

IV
ivica.vranjic
21:25 26.05.2024.

Korona ga dotukla.

Avatar southman
southman
13:44 26.05.2024.

Ne ide bez droge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije