Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTRAŠUJUĆE PROCJENE

Hrvatskoj prijete prirodne katastrofe: Po stupnju ugroženosti Hrvatska je treća u EU

25.05.2024.
u 20:08

Od dva milijuna stanova u Hrvatskoj samo deset posto osigurano je od rizika potresa

Komentara 25

OT
otrovnijezik
20:44 25.05.2024.

Opet? Šta smo mi u Hrvatskoj sve preživjeli Rimljane, Avare, Mađare, Bugare, Turke, Talijane, Francuze, Austrijance s Mađarima, Nijemce, Jugoslavene, Srbe i još uvijek preživljavamo hadezej. Zar nas stvarno mislite plašiti. Pa mi se ne bojimo ni vanzemaljaca.

EZ
ezer
22:07 25.05.2024.

Susjed je osiguravao stan trideset godina i ništa nije dobio u zagrebačkom potresu jer je osiguran do 5 stupnjeva po Richteru ali to nisu rekli kod ugovoranja osiguranja nego saznaš kad imaš štetu. Bolje da je popio te novce nego što je osiguravatelju uplaćivao.

NI
nikola1975
22:22 25.05.2024.

Zanimljivo, cijela Europa u zadnjih četrdeset godina pretrpila 150 milijardi eura štete a Hrvatska u zadnjih 10 godina 18 milijardi. Čini mi se da je nešto pogrešno. Šteta od ovih potresa u Zagrebu i Petrinji 17 milijardi , skoro kao direktna šteta u Domovinskom ratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije