Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV TRANSFER

Dinamo dao ponudu, ali Bayern ih je odbio bez da je trepnuo. Mladom talentu vrijeme ističe

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
25.05.2024.
u 09:01

Dinamo je za jednogodišnju posudbu Vidovića platio 500 tisuća eura. Bavarski klub bi mogao čekati 31. svibnja i ponudu iz Dinama, no za sada nisu otvoreni za pregovore oko cijene

Mladi Gabriel Vidović protiv Rudeša neće nastupiti obzirom na tri žuta kartona, što znači da je možda odigrao posljednje minute u bijelom dresu. Dinamo još nije dogovorio njegov transfer, a ukoliko ne uspije do 31. svibnja, Vidović će morati natrag u München. Plavi su za sada Bayernu ponudili 1.7 milijuna eura, no to je bitno manje od 3.5 milijuna koji stoje u ugovoru te je njemački klub bio nezainteresiran. Dakako, uvijek je moguće da dogovore novu posudbu i za iduću sezonu. Poznato je da se Vidović u Dinamovu momčad dobro uklopio i da je u Zagrebu uživao, no nije poznato hoće li pristati i na drugu godinu posudbe.  Dakako, ukoliko Dinamo ne odluči isplatit Bayern, uvijek je moguće da se u priču uključi i kakav drugi strani klub. 

Vidović je u Dinamo došao pod okrilje Sergeja Jakirovića krajem kolovoza prošle godine. Mladi ofenzivac je većinu vremena proveo igrajući na lijevome krilu iako mu najbolje odgovara pozicija ofenzivnog veznog. Obzirom da je 20-godišnji igrač vrlo perspektivan, moguće je da bi Dinamo njegovim otkupom mogao ulagati u budućnost. Međutim, u plavoj momčadi na poziciji desetke ima dosta gužve, stoga je pitanje bi li to bio odlučujući faktor.

VIDEO Ostaje li Dinamo na ljeto bez Petkovića? Evo što kažu izvori bliski vođi plavih

Vidović je za Dinamo upisao 40 nastupa s učinkom od devet pogodaka i tri asistencije. Sedam je golova zabio u prvenstvu, jedan u Kupu i jedan u Konferencijskoj ligi. Njegovi najvažniji golovi su bili onaj protiv Osijeka u 90. minuti kojim je Dinamo preokrenuo utakmicu te golovi Varaždinu koji su osigurali da Dinamo kod kuće i u gostima izvuče sve bodova (2:1 i 1:0).

Dinamo je za jednogodišnju posudbu Vidovića platio 500 tisuća eura. Bavarski klub bi mogao čekati 31. svibnja i ponudu iz Dinama, no za sada nisu otvoreni za pregovore oko cijene. Štoviše, uz navode o upitima iz klubova Bundeslige, performanse i golovi u Hrvatskoj nogometnoj ligi možda su mu i podigle cijenu te bi 3.5 milijuna koliko stoji o ugovoru o posudbi mogla biti najmanja cijena koju Dinamo može dobiti.

GALERIJA Pogledajte veliko slavlje Dinama na Rujevici i kako su dočekali naslov u Kupu

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Komentara 2

EJ
ejStef
11:10 25.05.2024.

Bijeli dres... Ha, ha...

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:52 25.05.2024.

"što znači da je možda odigrao posljednje minute u bijelom dresu"-bijelom dresu? ovom je hajduk stalno u glavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije