Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESLUŽBENO DOZNAJEMO

Detalji sramotnog čina: Igrača Hajduka napali su u toaletu zagrebačkog restorana

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
Foto: RAFAIL GEORGIADES / EUROKINISS
1/4
26.05.2024.
u 14:52

Srećom, Krovinović je prošao bez ozljeda, a još uvijek nije poznato je li policija identificirala počinitelje. Nakon incidenta Krovinović i društvo promijenili su restoran, a do kraja večeri bilo je sve u redu što se sigurnosti Krovinovića i ostalih tiče.

Filip Krovinović doživio je fizički napad na sebe u jednom zagrebačkom restoranu. Tako glasi početak priče kojeg smo neslužbeno doznali iz izvora bliskih igraču. Trojica huligana napala su ga nakon utakmice zadnjeg kola HNL-a koju je Hajduk u subotu igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive. O svemu se u priopćenju oglasio i Hajduk, a kako su rekli - tako nam je i potvrđeno - sam napad nema veze s utakmicom.

Nakon utakmice dakle, Krovinović se u društvu svojih prijatelja uputio u jedan restoran, a po dolasku u objekt ništa nije upućivalo na to da će se napad zaista dogoditi. Tek kada je Krovinović otišao na toalet, trojica huligana dočekala su ga, oborila na pod i krenula mlatiti. Incident je trajao oko minutu-dvije, delikventi su pobjegli glavom bez obzira, a Krovinović se vratio za stol.

Srećom, Krovinović je prošao bez ozljeda, a još uvijek nije poznato je li policija identificirala počinitelje. Nakon incidenta Krovinović i društvo promijenili su restoran, a do kraja večeri bilo je sve u redu što se sigurnosti Krovinovića i ostalih tiče.

- Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva - Hajduk. Fizički napad doživio nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka. Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže ovaj slučaj te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom - objavili su ranije iz Hajduka uz dodatak:

- Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba te ničim nije provocirao ovakav napad. Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice. Ovo nije prvi put da naši igrači doživljavaju slične neugodnosti u Zagrebu. Gotovo identičan slučaj dogodio se i prije osam godina kada su napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović. HNK Hajduk još jednom osuđuje bilo kakav oblik nasilja, za naš Klub ovakve stvari nisu prihvatljive i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se počinitelji privedu pravdi, a naši igrači u budućnosti zaštite od sličnih neugodnosti.

Solun: Uzvratni susret 3. pretkola UEFA Konferencijske lige, PAOK - Hajduk
1/10
Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
14:55 26.05.2024.

Uh koji bijednici i ništarije. Sramota.

Avatar Dars
Dars
15:03 26.05.2024.

Kao navijač građanskog kluba Dinamo i kao bivši bbb osuđujem primitivce koji napadaju igrače..

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:13 26.05.2024.

Nekad je,bar u Zagrebu,živjela kultura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije