Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAZIVAJU 'PROVJETRAVANJE'

Spirala poraza hrvatske ljevice: Razočaranje stanjem u SDP-u rijetko tko krije

25.05.2024.
u 14:57

Svi su svjesni da situacija nije dobra i da je SDP nekad puno bolje funkcionirao. ‘Šalabahter-demokracija uništila je stranku’, detektiraju naši sugovornici

Komentara 64

Avatar horuk
horuk
15:20 25.05.2024.

Neka mi netko navede samo jedan - 1 - jedan jedini primjer gdje je neka zemlja na ovoj planeti sa ljevičarima na vlasti uspješna. Prihvaćam i povijesne primjere od prije 100 godina do danas. To uopće ne postoji. Svaki putaa ti idealisti ljevičari se pretvaraju u teške autoritarne egoiste čim dođu na vlast. Propovjedajh pravdu, ravnopravnost a djeluju po zakonima kamenoga doba gdje jači i bezskrupolozniji dobiva sve a narod se tješi da se nema zbog klasnog neprijatelja. To preko 100 godina ide po tom receptu i stalno dolaze novi koji nam to prodaju kao ultimativnu ideologiju koja će nas spasiti, evo ovaj put sigurno.

ŠČ
Šč
15:56 25.05.2024.

Ljevica je katastrofa

EJ
ejStef
17:26 25.05.2024.

Ljevica ima veliku podršku medija, zato još egzistira na političkoj sceni, zato popularnost Možemo raste usprkos katastrofi u Zagrebu. Zamislite gdje bi bio Možemo da se na svaki njihov potez mediji raspišu kao za suprotnu stranu... Zamislite što bi bilo da je Bandić raskinuo ugovor s HEPom za plin po 40 € i potpisao novi s PPDom za 120 €? Išao je u zatvor radi tone smeća po 50 €, a sada Tomašević plaća 300 €, nikom ništa... Grbin uzeo putne troškove i stan, nikada vratio, a Kujunđić upisao u imovinsku karticu procijenjenu vrijednost kuće umjesto one na koju procijeni porezna, pa je morao otići iz politike... I ideološki je isto, novinari se obruše kada se pojavi hrvatski grb s prvim bijelim poljem, mada taj nije sporan, a CCCP, SRH, KPJ i KPH zastave idu pod normalno. Za hrvatske zastave u gradu nema novaca, no ima za šarene... Da je odnos medija i javnosti prema ljevici malo sličniji onom prema desnici, ljevica više ne bi postojala. Zapravo HDZ ne možemo zvati da je baš neka desna stranka, to je više populističko-narodna stranka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije