Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŽELJA

Smrtno bolesni Koch neće moći na proslavu Dinamove titule

ARHIVA Zagreb: Nogometaši Dinama prošetali modnom pistom u novim dresovima
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
25.05.2024.
u 15:00

Koch je u Dinamo došao u ljeto 2007. godine kao slobodan igrač, nakon raskida ugovora s Duisburgom. Za plave je nastupio 39 puta. Osvojio je naslov prvaka i Kup

Bivši njemački vratar i miljenik navijača Dinama, Georg Koch, nedavno je javnosti otkrio kako ima smrtonosni rak gušterače te da mu liječnici daju još malo vremena. Vratar Dinama bio je tijekom sezone 2007/08., a u svibnju prošle godine napustio je poziciju trenera u Viktoriji Koln iz osobnih razloga.

"Volio bih pogledati još po jednu utakmicu svakog kluba u kojem sam igrao", rekao je Koch. Dinamo mu je nakon toga uputio poruku podrške putem društvenih mreža, kako bi Koch znao da su plavi uz svog bivšeg igrača, no premda su spremi ispuniti mu želju, čini se da raspored utakmica neće moći uskladiti s Kochovim pregledima i terapijama.

VIDEO Igrači Dinama slavili s navijačima na benzinskoj postaji

Stoga, Koch neće moći prisustvovati utakmici 36. kola protiv Rudeša na Maksimiru, nakon čega slijedi veliko slavlje na Trgu bana Josipa Jelačića. Priliku da konačno vidi današnji Dinamo u akciji morat će pričekati do ljeta, a možda mu se pruži prilika da Dinamo gleda i u Ligi prvaka.

Koch je u Dinamo došao u ljeto 2007. godine kao slobodan igrač, nakon raskida ugovora s Duisburgom. Za plave je nastupio 39 puta. Osvojio je naslov prvaka i Kup, a s Maksimira je otišao nakon povratka Tomislava Butine. Tijekom igračke karijere branio je za bečki Rapid, Energie Cottbus, Kaiserslautern i düsseldorfsku Fortunu.

GALERIJA Pogledajte veliko slavlje Dinama na Rujevici i kako su dočekali naslov u Kupu

ARHIVA Zagreb: Nogometaši Dinama prošetali modnom pistom u novim dresovima
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije