Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ZAGREBU

Mladi nogometaš tragično poginuo u nesreći koja je šokirala cijelu Hrvatsku. Od njega su se oprostili iz kluba

Poginuli mladić
Screenshot Facebook
25.05.2024.
u 15:27

"Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina", napisali su iz kluba za kojeg je poginuli nekoć igrao

Karlo Cvitković (21) iz Karlovca poginuo je u prometnoj nesreći dok je prelazio pješačkim prijelazom, a na semaforu za pješake bilo je upaljeno crveno svjetlo, javila je policija. Na njega je naletio automobil zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak.

Vozio je Selskom cestom u smjeru zapada i za njegov smjer kretanja na semaforu je bilo upaljeno zeleno svjetlo. Poginuli mladić je bio bivši igrač NK Kupe kraj Karlovca, a klub se objavom na društvenim mrežama oprostio od poginulog mladića. 

VIDEO Teška nesreća u Zagrebu: Automobil usmrtio pješaka kod Jadranskog mosta

''Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu", pišu iz kluba i dodaju:

"Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet. NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić)'', napisali su iz kluba."

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Poginuli mladić
1/19

 

Komentara 3

BA
Barba56
17:13 25.05.2024.

Pocivaj u miru dragi Karlo , obitelji iskrena sucut .

DU
Deleted user
17:01 25.05.2024.

Tisuću puta sam tuda prošao i vjerujem da ovaj vozač nije kriv jer mu je ušao pješak u mrtvi ugao i nije ga vidio a imao je prolaz dok pješak nije . Žalim za poginulim . I sa 30 kmh. ishod je isti.

EL
EldersWisdom
16:32 25.05.2024.

Selska ide u smjeru sjever-jug... znaci nije isao u smjeru zapada nego vjerojatno zapadnom stranom, u smjeru juga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije