Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Hezonja vrlo dobar u porazu Orlanda, nova pobjeda Golden Statea

Mario Hezonja
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
13.03.2016.
u 11:00

Golden State Warriorsi nastavljaju pobjeđivati na svom terenu. Sinoć su sa 123-116 pobijedili Phoenix Sunse, a Stephen Curry je zabio 35 koševa

Mario Hezonja je sinoć bio jedini Hrvat koji je istrčao na terene NBA i zabio je 11 koševa u 26:13 minuta koliko je odigrao u porazu svojih Orlando Magica od Portlanda Blazersa. 

Portland je slavio protiv Orlanda sa 121-84, a do pobjede ga je vodio Damian Lillard s 19 postignutih pogodaka i 10 asistencija. C.J. McCollum i Allen Crabbe su svaki zabili po 18 koševa u šestoj pobjedi u sedam utakmica za Blazerse.

Kod Orlanda, koji je bio bez Elfrida Paytona i Nikole Vucevica, najbolji je bio Victor Oladipo koji je zabio 18 koševa. Hezonja je učinku od 11 koševa, od čega su dvije trice, dodao još i pet skokova te tri asistencije. Aaron Gordon je ubacio 17 koševa , a Evan Fournier 15, od čega 13 u prvoj četvrtini. Nakon što je Orlando na početku utakmice poveo s 11-2, Portland se sabrao i zatvorio prvu četvrtinu nadigravši Magic sa 29-13 što mu jer donijelo prvo vodstvo na utakmici koje nije ispuštao do kraja.

Golden State Warriorsi nastavljaju pobjeđivati na svom terenu. Sinoć su sa 123-116 pobijedili Phoenix Sunse, a Stephen Curry je zabio 35 koševa, od čega sedam trica. Warriorsi su gubili s devet razlike što su nadoknadili u zadnjih 12 minuta zahvaljujući Curryju koji je u tom periodu zabio 15 koševa. Ovo je 48 pobjeda na domaćem terenu za Warriorse. Marreese Speights je ubacio 25 koševa uz devet skokova , a Klay Thompson 20, dok je Draymond Green dodao 19 koševa i šest asistencija. Sunsi su gubili sa 68-58 na početku druge četvrtine, ali su na početku zadnje četvrtine imali prednost od 95-86 prije nego su Warriorsi preuzeli kontrolu nad utakmicom. Brandon Knight je predvodio Phoenix zabivši 30 koševa od čega je sedam trica. Tome je dodao sedam asistencija i šest skokova. 

I San Antonio je bez milosti na domaćem terenu. Sinoć su upisali 41. pobjedu, što je treći najdulji takav niz u povijesti NBA, svladavši Oklahoma City Thunder s 93-85. Spursi su ove sezone pobijedili 32 puta zaredom na svom terenu i u regularnom dijelu sezone ne znaju za poraz od ožujka prošle godine, samo Golden State s 48 pobjede na svom terenu i Chicago Bullsi iz sezone 1995./96. s 44 pobjede imaju više pobjeda u nizu kod kuće. Kawhi Leonard je zabio 26 koševa za San Antonio, 

LaMarcus Aldridge je dodao 24. San Antonio je druga momčad Zapadne konferencije iza golden Statea i ispred Oklahome. Najbolji strijelac Oklahome bio je Kevin Durant s 28 pogodaka, a Russell Westbrook je dodao 19.

>>Nakon Perasa, otpao i Spahija: Kasno je za to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije