Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTSAJDERI BOLJI

Harden i dalje nema pobjedu u novom klubu! Cleveland u tri dana dva puta dobio Netse

NBA: Brooklyn Nets at Cleveland Cavaliers
David Richard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.01.2021.
u 12:55

Za razliku od utakmice odigrane prije dva dana, kad su Cavsi slavili sa 147-135 u utakmici s dva produžetka, sinoć je sve bilo gotovo u osnovnih 48 minuta. Netsi su bili bez Kevina Duranta koji je zbog odmora propustio ovaj dvoboj

James Harden i dalje čeka na svoju prvu pobjedu u dresu Brooklyn Netsa koji su drugu utakmicu zaredom izgubili na gostovanju u Clevelandu, gdje su ih domaći Cavaliersi sinoć pobijedili 125-113. 

Za razliku od utakmice odigrane prije dva dana, kad su Cavsi slavili sa 147-135 u utakmici s dva produžetka, sinoć je sve bilo gotovo u osnovnih 48 minuta. Netsi su bili bez Kevina Duranta koji je zbog odmora propustio ovaj dvoboj.

Kyrie Irving je protiv momčadi s kojom je osvojio svoj jedini NBA naslov ubacio 38 koševa, James Harden je imao 19 poena i 11 asistencija, ali to nije bilo dovoljno protiv Clevelanda koji je došao do treće uzastopne pobjede na krilima Collina Sextona, najboljeg domaćeg igrača s 25 koševa i devet asistencija.

Centar Andre Drummond je imao 19 poena i 16 skokova, a 19 koševa je ubacio i bivši igrač Brooklyna Jarrett Allen koji je u Cleveland došao prilikom dolaska Hardena u Netse.  

Komentara 1

LE
Lee23
13:24 23.01.2021.

Koje ste vi neznalice to je čudo!!!!! Prije nego objavite članak malo sr uputite jer ima 2 pobijede i dva poraza u NOVOM klubu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije