Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale kupa

Odluka pada na Parku mladeži, Hajduk i Split remizirali na Poljudu

Hajduk - Split
Foto: Tino Juric/PIXSELL
08.04.2015.
u 21:59

Odluka o finalistu Kupa past će na Parku mladeži za dva tjedna, a momčadi se sada okreću prvenstvu. Split dočekuje Zadar, a Hajduk gostuje u Istri.

U prvoj polufinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa Hajduk i Split na Poljudu su odigrali 1:1. Bila je to tvrda utakmica bez puno pravih prilika, domaća momčad bila je dominantnija, ali ne i konkretna.

Ove dvije momčadi prije nekoliko dana igrale su prvenstvenu utakmicu u kojoj je Split pobijedio 2:1, ali to je bila samo uvertira za današnji, puno značajniji susret.

U prvih pola sata nije se ništa značajnije dogodilo, možemo izdvojiti samo gužvu u kaznenom prostoru Splita u 25. minuti, ali Sušićev ubačaj prema Maglici nije prošao. A onda je u 30. minuti Nižić igrao rukom, a sudac pokazao na bijelu točku i igraču Hajduka dao žuti karton. Ante Erceg bio je siguran izvođač, ali radost gostiju nije dugo trajala jer je samo dvije minute kasnije Sušić izjednačio nakon odličnog prodora Maglice.

U drugom poluvremenu nije bilo previše dobrog nogometa i previše prilika, iako treba izdvojiti pokušaj Marka Roga u 71. minuti, ali pucao je pokraj gola iz vrlo dobre prilike.

Odluka o finalistu Kupa past će na Parku mladeži za dva tjedna, a momčadi se sada okreću prvenstvu. Split dočekuje Zadar, a Hajduk gostuje u Istri. 

>>Dinamo se napromašivao i minimalnom pobjedom pružio Rijeci šansu u uzvratu!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar feudalac
feudalac
22:08 08.04.2015.

...pi, pi, fa, fa, limunada Hajduk, ahahahahaaaa, kaj je ovo prva liga? Napucavanje lopte s jedne strane igrališta na drugu, nula nogometa.

LU
lukateli1
06:50 09.04.2015.

Mamic je kriv za sve!

SE
senior
08:10 09.04.2015.

Nije Hajduk kriv što je dekintiran, što ima loše i limitirane igrače, što ima Brbljića i Pavasoića, što ima starog lošeg trenera. Krivac se zna, to je Zdravko Mamić. U Splitu i Hajduku su zabili glave u pijesak kao nojevi i ponavljaju jedno te isto, za sve je kriv Mamić, Dinamo i HNS. Ovo im je mantra kojom pokušavaju (neuspješno) prikriti svoje naznanje, lopovluke i nesnalaženje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije