Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA ISKUSTVA

Gorica već ima zamjenu za smijenjenog Oreščanina? Dolazi talentirani trener

Velika Gorica: Gorica protiv Osijeka u 33. kolu Prve HNL
Igor Kralj/PIXSELL
24.05.2021.
u 22:45

Oreščanin je Goricu preuzeo nakon Valdasa Dambrauskasa, koji je otišao u bugarskog prvaka Ludogorec.

Nakon što Gorica nije uspjela izboriti nastupe u Europi, klub je objavio da Siniša Oreščanin više nije njezin trener.

- Siniša Oreščanin i njegov pomoćnik Goran Rosanda više nisu treneri HNK Gorice. Klub im zahvaljuje na svemu u proteklih pet mjeseci na klupi Gorice i želi sve najbolje u nastavku karijere - piše u objavi kluba.

Oreščanin je Goricu preuzeo nakon Valdasa Dambrauskasa, koji je otišao u bugarskog prvaka Ludogorec, a sada odlazi iz kluba zbog klauzule koju je imao u ugovoru, a koja se odnosila na to da, ako Gorica ne uhvati Europu, Oreščanin mora otići.

Prvi kandidat za novog trenera bivši je trener Šibenika Krunoslav Rendulić.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:16 25.05.2021.

Da je Lovrek umjesto stative pogodio u "rašlje", Oreščanin bi i dalje bio trener!

PU
puniša
23:05 24.05.2021.

Gorica ako želi zadržati status prvoligaša ili čak biti konkurentna u borbi za Europu, ne smije niti pomisljati na lošije od Igora Bišćana...Prosineckog (da dobro izabere igrace) ili Zekić..Renduliću svaka čast...Ali nije kalibar..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije