Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKREĆU SE NOVOJ SEZONI

Dinamo dogovorio dolazak napadača rođenog u Australiji? Zanimljiv bi mogao biti i Japanac

Dinamo i Istra u finalu Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
24.05.2021.
u 07:00

Krznar će u pripreme krenuti s oko 45 igrača jer se niz njih vraća s posudbi i tek treba odlučiti kojih će 30 voditi na pripreme. Većina ulaznih transfera obavljena je zimus i ovog ljeta neće biti većih dolazaka.

Problem trenera Damira Krznara i Dinama je taj rani početak, Dinamo počinje s pripremama na dan kad tek počinje Europsko prvenstvo i ako naša reprezentacija (kao i Makedonija i Švicarska) odu daleko u natjecanju, Krznar neće imati najbolje igrače na raspolaganju. K tome, kad počne prijelazni rok budno će Krznar brojiti igrače u svlačionici jer plavi su postali tražena roba nakon sjajnih europskih izdanja posljednjih sezona. Možda je šansa da svi ostanu na okupu s obzirom na činjenicu da su igrači Dinama prilično skupi i teško da će bilo tko iz udarne postave moći otići za manje od deset milijuna eura. A pandemija je ostavila trag i na blagajnama europskih klubova i svi će morati paziti kako troše novac. Doduše, može i to oslabiti momčad Dinama jer njegovi su igrači kvalitetni, a ipak nisu u cjenovnom rangu najvećih zvijezda.

Kad se nagađa tko bi mogao otići u ovom prijelaznom roku, osim Joška Gvardiola koji je već u bundesligašu Leipzigu, onda se najčešće govori o Dominiku Livakoviću, Bruni Petkoviću, Mislavu Oršiću te mlađima od njih, Luki Ivanušecu i Lovri Majeru. Svi su oni reprezentativci i bit će sad u tom velikom izlogu. Budu li na pravoj razini, sigurno će biti ponuda, jedino je pitanje hoće li biti dovoljno kvalitetne za Dinamo i za njih. Većina spomenutih imala je ponude i prije, pa ili nisu bile dovoljno dobre za Dinamo, a i sami igrači nisu željeli u klubove koji nisu dovoljno kvalitetni ili za koje su procijenili da u njima ne bi igrali ili napredovali. Posljednja se priča zavrtjela oko Lovre Majera, navodno je Eintracht zainteresiran za njega, nije nemoguće da plati i željenih 15 milijuna eura, no to su zasad samo priče, nitko još nije dobio konkretnu ponudu.

Deni Jurić je blizu dolasku

Krznar će u pripreme krenuti s oko 45 igrača jer se niz njih vraća s posudbi i tek treba odlučiti kojih će 30 voditi na pripreme. Većina ulaznih transfera obavljena je zimus i ovog ljeta neće biti većih dolazaka.

– Nadamo se da neće biti puno odlazaka, da će ih biti što manje. A ako netko ode, odmah ćemo reagirati – kazao je nakon osvajanja naslova prvaka trener Krznar.

Čini se da bi jedna lasta mogla brzo sletjeti u Dinamo, navodno su Dinamo i Šibenik dogovorili dolazak 23-godišnjeg središnjeg napadača Denija Jurića, rođenog u Australiji. Propadne li taj transfer, zanimljiv bi mogao biti Japanac Taichi Hara iz Istre. Plavi sad imaju Petkovića i Gavranovića, na posudbama su bili Komnen Andrić i Sandro Kulenović, pa će biti zanimljivo s kojim će napadačima plavi u novu sezonu.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 7

RO
roland
09:46 24.05.2021.

Dinamo zna posao! To je čitava priča! Njihova struka je multidimenzionalno i interdisciplinarno pokrivena. Najbolji liječnici - ortopedi se tuku za posao u Dinamu, najbolji kineziolozi, najbolji viši sportski treneri, svi oni bi htjeli raditi u Dinamu kao stručnjaci za kondicijsku pripremu, spremačice šute i rade, svi zaposleni poštuju dress code, ne tolerira se da onaj koji održava travu na posao dolazi pripit. I svi su plaćeni za svoj posao, a da bi do toga došli trebaju imate stručne kompetencije i vrhunske ishode svog rada. Dolaziš po preporuci, ali si prošao kadete, juniore, pa onda seniore u Lokomotivi i tek onda dobiješ priliku.

SS
sokac sa drave
16:02 24.05.2021.

utunelu usred mraka sija........Moze ali prije hocemo vidjeti gdje je lova bilih tica,cisti bankrot onaj lijepi stadion se raspada.Hocemo uskok pa da vidimo cija baba crnu vunu prede.

DH
dalibor.hren
21:34 25.05.2021.

Japanac Miura još igra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije