Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alarmantno stanje

Goluža: S Balićem nema nikakvih problema

Svedska
Antonio Bronić/PIXSELL
21.01.2011.
u 14:39

Izbornik rukometne reprezentacije Slavko Goluža i trener vratara Vlado Šola izašli su kao najodgovorniji pred novinare nakon kraha protiv Danske i uoči drugog kruga Svjetskog prvenstva

-  S Ivanom Balićem nemam nikakvih problema. Priznajem da nakon utakmice protiv Danske nisam trebao toliko govoriti o sucima, ali jednostavno su me ponijele emocije, jako teško sam to podnio, rekao je Goluža.

Hrvatski rukometni savez ipak nije odustao od žalbe IHF-u koja je poslana s uplaćenom pristojbom i u kojoj je pobrojana 18 pogrešaka francuskog sudačkog para na štetu hrvatskih rukometaša.

Vlado Šola je pak rekao:

- Možda sam ja pogriješio u programu priprema, ali očigledno je naš prvi vratar Mirko Alilović došao na SP s vrlo lošom formom iz kluba. Naši vratari nemaju samopouzdanja i za subotnju utakmicu s Argentinom sigurno ulazi Ivan Pešić.

Tko će izletjeti iz sastava umjesto Pešića, znat će se večeras nakon treninga na kojem Mirko Alilović mora izaći pred suigrače i reći može li ili ne može braniti u nastavku Svjetskog prvenstva.

Komentara 9

IV
ivaan
15:25 21.01.2011.

Kako ce imati problema s Balicem kada ga drži na klupi...... Ako ce svaku utakmicu Goluža biti pod emocijama i praviti ne promišljene poteze i davati neke smiješne izjave onda nije dorastao trenerskom poslu. Ne može svaki dan davati drugii odgovor na isto pitanje.

OB
-obrisani-
15:28 21.01.2011.

Goluža: S Balićem nema nikakvih problema ali imamo poblem sa Srbskim i Danskim rukometašima jer kad oni puknu sve uđe pa smo po završetku utakmice tako tužni da čak Thompsonova pjesma ne pomogne..

VA
vatreni11
15:57 21.01.2011.

I to smo vam mi poklonili da ne plačete kad jadni nemate ništa drugo haha. Samo imate jedan problem ne možete imati utrku ispod 100 m jer vam treba putovnica koliko ste jebeno velika zemlja. Baš ste jadni!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije