Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Gnjevni Metličić žestoko napao češke suce: Ta dva klauna uvijek sude protiv nas!

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Francuska
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
13.01.2022.
u 23:00

- Mogao je i netko od Francuza dobiti isključenje nakon one gužve, ali nije.

Češki suci Vaclav Horaček i Jiri Novotny tema su u redovima hrvatske rukometne reprezentacije, ali i navijača, zbog dvostrukog isključenja "nadograđenog" crvenim i plavim kartonom Davidu Mandiću u trenucima kad je Francuska vodila 20:18 i sve je bilo otvoreno.

Iako će malo tko reći da isključenja i crveni karton nisu zasluženi, neki sedmerci su ostali dvojbeni, kao i taj plavi karton. U konačnici, Francuskoj je to olakšalo put do pobjede 27:22 na otvaranju Europskog prvenstva.

I sve to izazvalo je gnjev kod legende hrvatskog rukometa Petra Metličića. Iako je i sam proživio tešku ozljedu u utakmici sa Slovenijom na Euru 2004., kad mu je Aleš Pajović umalo iskopao oko. Tad se nije dodjeljivao crveni karton za tako nešto i vremena su se promijenila, igrače se više štiti.

Petar Metličić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Ta dva klauna, da ih tako nazovem, stalno donose sporne odluke kad sude protiv nas. Da se razumijemo, Francuska je zasluženo pobijedila, isključenja su zaslužena, ali njihovo suđenje bilo je loše, pogubili su se. I ono nije za plavi karton, pokazivali su nekakav lakat, gledali snimku, a lakta nije bilo - u dahu je gnjevno komentirao Metličić u studiju RTL-a.

Oko plavog kartona, koji znači da Mandić možda neće igrati protiv Srbije, možda se može raspravljati, ali u tim turbulentnim trenucima hrvatski rukometaši platili su danak neiskustvu te su se dali navući na provokacije i tako "pogurati" Francuze do lakše pobjede.

- Mogao je i netko od Francuza dobiti isključenje nakon one gužve, ali nije - završio je Metličić.

Komentara 8

DM
drazen.muhvic
07:33 14.01.2022.

"Igrali smo dobro, al zaebo nas sudija!" Jedino me zanima koje su to greške na našu štetu suci napravili, ali ono baš kardinalne? E Pero, Pero. Malo objektivnosti ti ne bi škodilo. U TV-studiju nisi navijač sa bengalkom u rucii nego stručni komentator.

YO
yopi
23:22 13.01.2022.

Hahahaha,jos sam prije kraja tekme pisao da ce suci biti krivi a nisam ni gledao utakmicu...I eto,suci krivi 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije