Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se odvijala drama

Gavranović u Dinamo nije došao zbog pritiska navijača! Hoće li imati problema?

01.09.2017.
u 09:10

Verbalni napadi na klub zbog te moguće prodaje najvećem rivalu možda su utjecali na vodstvo koje je onda povuklo ručnu kočnicu, čuli smo odjednom priče da ne puštaju Gavranovića ni pod koju cijenu.

Posljednji dan prijelaznog roka nije samo u europskim klubovima bio prometan pa i dramatičan, ovaj put su i naši klubovi radili tog zadnjeg dana.

Zapravo je najdramatičnije bilo u Dinamu i Rijeci jer maksimirski klub želio je s Rujevice preseliti napadača Marija Gavranovića. I ta drama trajala je cijeli dan. 
No, krenimo redom, s onim što je bilo brzo definirano.

Nije bilo dramatično oko odlaska Nikole Vlašića u Everton, pogotovu nakon što je već jučer oko ručka prošao liječnički pregled, a onda i dobio radnu dozvolu. U Evertonu su ipak čekali večernje sate da objave kako je Vlašić potpisao.


Vlašićev transfer 8,7 milijuna

- Engleska liga je najbolja na svijetu, a Everton jedan od najboljih klubova u Engleskoj. Kad sam čuo da me Everton želi, da me želi trener Koeman, rekao sam menadžeru i ocu da želim samo u Everton – kazao je Vlašić koji će nositi broj 27.
 Hajduk će tako dobiti 8,7 milijuna eura, uz još moguće bonuse, ali nisu u Poljudu samo čekali vijest o tom transferu, već su radili i na pojačanju.

Tako je novi napadač Hajduka Hugo Almeida, legendarni Portugalac. Istina da su mu 33 godine, ali dosadašnji napadač AEK-a trebao bi biti dobra zamjena za ozlijeđenog Futacsa, a trener Carrillo neće morati mijenjati način igre jer su slični tipovi napadača.


- Po prvom dojmu shvatio sam da sam došao u veliki klub. Čuo sam sve o Hajduku, njegovoj bogatoj povijesti, ambicijama, a jako sam dobro upoznat s atmosferom na stadionu i jedva čekam odigrati prvi susret – kazao je Almeida koji iza sebe ima 57 utakmica za Portugal i 19 pogodaka.


Do posljednjih minuta prelaznog roka trajala je drama oko Marija Gavranovića. Prvo je bilo govora da je sve gotovo, da će Rijeka dobiti milijun i pol eura i veznjaka plavih Domagoja Pavičića.

Gavranovićev je automobil već viđen u Maksimiru (kasnije su iz Rijeke rekli da su predstavnici kluba bili s tim automobilom), ali onda se pojavila vijest da je Pavičić odbio odlazak u Rijeku.

A kako su krenuli komentari navijača Rijeke o mogućem odlasku Gavranovića, tako su se i u Rijeci hladili od prodaje.

Verbalni napadi na klub zbog te moguće prodaje najvećem rivalu možda su utjecali na vodstvo koje je onda povuklo ručnu kočnicu, čuli smo odjednom priče da ne puštaju Gavranovića ni pod koju cijenu.

Pavičić na posudbi

Vjerojatno je taj pritisak navijača bio jak, jer zapravo je bilo logično da Rijeka sada proda Gavranovića. Sad je mogla dobiti pristojan novac, a sljedećeg ljeta neće dobiti ništa jer će Švicarac biti slobodan igrač, tako da već u siječnju može potpisati ugovor s novim klubom (Dinamom?).

No, sad bi Gavranović mogao imati problema s navijačima Rijeke jer je želio otići u Dinamo, ali i dalje bi ih mogla imati i Rijeka jer je očito ušla u ozbiljne pregovore s najvećim rivalom, bez dozvole Rijeke ne bi Gavranović i Dinamo ni pregovarali i, koliko znamo, sve dogovorili.

Na kraju se izgleda našlo kompromisno rješenje, Pavičić je pristao na posudbu Rijeci, a Gavranović će u Maksimir vjerojatno na zimu.

Iako iz Rijeke tvrde da o Gavranoviću na razgovorima u Zagrebu nije ni bilo riječi. Samo, dođe li Gavranović na zimu u Dinamo, Rijeka neće dobiti veliku već simboličnu odštetu, a neće dobiti niti to ako se sve prolongira do sljedećeg ljeta.

U međuvremenu je potpisala dosadašnjeg napadača Intera Jakova Puljića koji će biti konkurencija Jeliću i, eto, Mariju Gavranoviću. 

Komentara 11

AR
Artukovic
09:41 01.09.2017.

Sta se osnovala i neka udruga Nasa Rijeka? Cuj, navijaci nisu dozvolili.Pa nije to Split gdje ulica vodi klub.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
09:46 01.09.2017.

Tresla se brda rodio se miš !!!!!!

Avatar cluesblues
cluesblues
15:58 01.09.2017.

nasli se svetina i vlak sa miskovicem jer su culi da misko prodaje auto. "evo", veli miskovic pokazujuci sliku starijeg citroena picasso, "to je taj auto, malo je stariji ali jos fino ide, kad nije u servisu na popravku, odlicno me sluzi ...al necu vam lagat, uskoro mu istice registracija pa ga dajem povoljnije - 2.000 eura"...gledaju se svetina i vlak - kaze vlak: " e nece ici...dajemo 4.000 eura"..."i nas prijenos" doda svetina..."i to nije sve", kaze svetina, " dajemo i ovaj bmw s kojim smo dosli - relativno je nov i jos nije razradjen" - lukavo se smijesi svetina....miskovic gleda, malo mu je cudno, oklijeva jer misli da ga ovi povlace za nos - onda se opet javi vlak: " ok, dajemo 5.000 eura, nas prijenos i ovaj bmw, i ne moras nam ostavit auto prije nego mu istekne registracija - ali hocemo da nam ostavis sliku svog auta, o tome nema pregovora" odlucno ce vlak - "tako je", odlucno ponovi svetina...miskovic brze bolje gura sliku svetini i vlaku u ruke, pa sjeda u bmw i odlazi...malo kasnije, svetina i vlak stoje u prepunom u tramvaju i ponosno gledaju sliku miskovicevog auta zadovoljni nakon dobro obavljenog posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije