Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisao ugovor

Nikola Vlašić novi igrač Evertona u rekordnom Hajdukovom transferu!

Nikola Vlašić
Foto: Everton
31.08.2017.
u 21:33

Talentirani nogometaš bez problema je dobio radnu dozvolu, iako nije standardni A reprezetativac.

Nikola Vlašić novi je igrač Evertona, javo je engleski prvoligaš na svojim stranicama. Mladi hrvatski nogometaš danas je sa svojim ocem Joškom bio u Liverpoolu, prošao liječnički pregled, a večeras i potpisao ugovor.

Vlašić je potpisao do 2022. godine, a visina odštete s bonusima trebala bi narasti do 10 milijuna eura, što je rekordan transfer u hajdukovoj povijesti. Dosad je to mjesto držao Nikola Kalinić koji je otišao za sedam milijuna.

Talentirani nogometaš bez problema je dobio radnu dozvolu, iako nije standardni A reprezetativac. međutim, kako je igrao za malde reprezentacije, Englezi su prepoznali njegov potencijal.

Kao što smo već napisali, visina transfera je negdje oko 10 milijuna eura što će Nikola i Hajduk podijeliti nakon što na arbitraži provjere ugovor i aneks potpisan između Hajduka i igrača.

Komentara 17

DU
Deleted user
22:02 31.08.2017.

Tamo di čovjek crpi snagu u domu i bogu uspjeh ne može izostat !

KA
kajinx
23:14 31.08.2017.

Bravo Joško! Stvorio i odgojio dvije svjtske zvjezde!

DU
Deleted user
21:39 31.08.2017.

Igračina, sto se tice buducnosti trebalo bi pod trenersku palicu gospodina Joska 10 mladica od 14 godina i za 4 godine imali bi 4 tenka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije