Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOMAĆOJ LIGI

Francuz srpskih korijena kažnjen zbog rasizma: Nazvao protivnika pogrdnim nadimkom

European Rugby Challenge Cup - Stade francais vs Edinburgh - Paris
BLONDET ELIOT/ABACA/PIXSELL
17.09.2021.
u 22:45

Disciplinska komisija pri francuskom savezu prvo je predložila jednogodišnju kaznu, ali je smanjila kaznu nakon što je Radosavljević priznao krivnju

Francuski ragbijaš srpskih korijena Ludovic Radosavljević (32) suspendiran je na 26 tjedana zbog rasističkog ispada za vrijeme utakmice.

Igrač Provanse je tijekom utakmice druge francuske lige uvrijedio suparničkog igrača Kamerunca Neversa Christiana Ambadianga kazavši mu kako je "jedač banana".

Vodstvo lige suspendiralo je Radosavljevića na 26 tjedana, a ponovo će moći igrati od 25. travnja sljedeće godine.

Radosavljević, koji je 12 godina igrao za Clermont i Castres u prvoj ligi, ispričao se zbog svojih izjava.

Disciplinska komisija pri francuskom savezu prvo je predložila jednogodišnju kaznu, ali je smanjila kaznu nakon što je Radosavljević priznao krivnju.

Komentara 1

NO
nogogaz
07:05 19.09.2021.

Hrvati smo mnogo kulturniji i tolerantniji prema nalik osobama !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije