Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A gdje je Ćorić?

Francuski mediji: Lyon je igrao dobro, ali Dinamo je limitirana momčad!

Lyon - Dinamo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
15.09.2016.
u 10:48

Strani mediji razočarani Antom Ćorićem, igračem za kojim luduje pola Europe, a koji jučer "nije napravio baš ništa na travnjaku".

Nogometaši Dinama porazom su krenuli u novu sezonu lige prvaka. Lyon je bio puno bolji i zasluženo pobijedio, a francuski mediji oduševljeni su igrom lavova. Iako u prvenstvu ne briljiraju, u Europi su krenuli sa stilom. Što se hrvatskog prvaka tiče, Francuze nije nimalo impresionirao.

– Osim Soudanija, nitko iz hrvatske momčadi nije bio opasan. Alžirski reprezentativac pokazao je raskoš talenta, iako nije uspio zabiti gol iz čiste prilike. Soudani je pokazao da ima dobru tehniku, a odmah se vidi da je klasa iznad svojih suigrača – piše France Football pa dodaje:

– Lyon je, za razliku od posljednja dva prvenstvena kola, pokazao novo lice. Iako je igrao protiv slabije i limitirane momčadi, u Europi je pokazao snagu i zasluženo drži vrh ljestvice.

– Ponekad utakmice koje si unaprijed dobio budu najkompliciranije. Međutim, Lyon je to odradio bez poteškoća, iako treba naglasiti da je protiv sebe imao slabog protivnika – piše L'Equipe, a slično pišu i drugi francuski mediji.

Dodajmo kako su strani mediji razočarani Antom Ćorićem, igračem za kojim luduje pola Europe, a koji jučer "nije napravio baš ništa na travnjaku".

Komentara 11

DU
Deleted user
11:04 15.09.2016.

Sve su ekipe limitirane. I francuzi će biti limitirani kada se nađu nasuprot Bayernu, Barceloni i sl. Dinamov limit određen je ligom u kojoj igra i nema tu neke mudrosti.

GU
General_U
11:52 15.09.2016.

pa i da messi igra za ekipu kao što je dinamo ne bi se naigrao, točno momčad je limitirana i ako nekome uzmu bod dobro ovo do tri nula nije neka sramota već realan odnos snaga dinama u odnosu na protivnike.

DU
Deleted user
11:32 15.09.2016.

Kvalificirati se u Ligu Prvaka,pa nakon toga prodati sve ključne igrače,a pritom ne dovesti ni jedno pojačanje ,jednostavno ni ne može izgledati drugačije na terenu. Ne samo da je LP problem ove momčadi, nego i to izgleda loše i u HNL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije