Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
topao doček

FOTO Saudijci ugostili hrvatsku reprezentaciju: Evo kako je izgledao prijem Dalića i nogometaša

Rijad: Hrvatskim nogometašima i stručnom stožeru upriličen svečani doček
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
17.11.2022.
u 14:04

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u Rijadu odakle će sutra sletjeli u Katar i Dohu.

Hrvatske nogometna reprezentacija trenirala je na stadionu Prince Turki bin Abdul Aziz Stadium na kojem utakmice igra drugoligaš Riyadh FC, kojeg trenira naš trener Saša Glavaš.

17.11.2022., Prince Turki bin Abdul Aziz Stadium, Rijad, Saudijska Arabija - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na Prince Turki bin Abdul Aziz Stadium na kojem utakmice igra drugoligas Riyadh FC, kojeg trenira nas trener Sasa Glavas. Hrvatskim nogometasima i strucnom stozeru uprilicen je svecani docek, u svlacionicama i na plakatima oko stadiona su fotografije sa jucerasnje utakmice, a svaki reprezentativac dobio je cvijece i poruku u svlacionici. Teo Pirija tehnicki direktor i Marijan Kustic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatskim nogometasima i stručnom stožeru upriličen je svečani doček, u svlačionicama i na plakatima oko stadiona su fotografije sa jučerašnje utakmice, a svaki reprezentativac dobio je cvijeće i poruku u svlačionici.

17.11.2022., Prince Turki bin Abdul Aziz Stadium, Rijad, Saudijska Arabija - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na Prince Turki bin Abdul Aziz Stadium na kojem utakmice igra drugoligas Riyadh FC, kojeg trenira nas trener Sasa Glavas. Hrvatskim nogometasima i strucnom stozeru uprilicen je svecani docek, u svlacionicama i na plakatima oko stadiona su fotografije sa jucerasnje utakmice, a svaki reprezentativac dobio je cvijece i poruku u svlacionici. Izbornik Hrvatske Zlatko Dalic i predsjednik kluba Mr. Bander. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometaši sutra će sletjeti u Katar kako bi bili na otvaranju Svjetskog prvenstva. Bit će smješteni u hotelu Hilton Doha, gdje su rezervirali 65 soba, odnosne sve sobe od 15. do 18. kata.

Prvu utakmicu igramo 23. studenog u 11 sati po hrvatskom vremenu, protivnik je Maroko

Komentara 1

PP
perica perica
17:32 17.11.2022.

Sretno Vatreni . Idemo do kraja ovaj put . Nikad nismo imali bolje igrače ,bolju atmosferu i bolje rezultate za uvertiru prije turnira . Sve je spremno za penjanje na Olimp svjetskog nogometa .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije