Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIJELE GA EMOCIJE

FOTO O ovoj fotografiji bruji svijet: Modrić na travnjaku završio u zagrljaju sa suigračem

FRA, UEFA CL, FC Liverpool vs Real Madrid
Foto: EXPA/ Pressesports/ Alexis Reau
1/4
30.05.2022.
u 09:44

Kad je završila utakmica u Parizu, emocije su učinile svoje i uslijedio je spontani trenutak s velikim prijateljem i suigračem. Bio je to pravi magnet za fotoreportere.

Luka Modrić ušao je u slavljeničku sezonu uz mnogo nepoznanica i sve ono što se na kraju dogodilo potpuno ga je slomilo emotivno, ali u pozitivnom smislu. Sve je u konačnici ispalo kao iz snova, ne bi bolje vjerojatno ni da je sam unaprijed ispisao želje.

Jer nije mogao znati kako će se nakon Europskog prvenstva osjećati fizički, kako će se Real Madrid uopće nositi s konkurencijom obzirom da su, osim Davida Alabe, izostala zvučnija pojačanja i prvenstveno nije znao hoće li u svojim godinama opravdati potpisani ugovor te uspjeti izboriti priliku za novi.

Na kraju je Real osvojio prvenstvo, Ligu prvaka i Superkup, koji je zapravo bio nagovještaj onoga što će uslijediti. Trebalo je kraljevima tako nešto nakon nedovoljno uvjerljive skupine Lige prvaka, gdje su uspjeli kod kuće izgubiti čak i od Sheriffa (1:2).

Ni u prvenstvu se nije moglo znati koliko je Real točno jak jer Barcelona je bila na koljenima zbog financijskih problema, Atlético u totalnom padu forme i jedini istinski konkurent bila je Sevilla, koja pak nije djelovala ni približno dobro kao u sezonama ranije.

Foto: Real Madrid

I onda nakon svih turbulencija, eto ždrijeba i odmah Paris Saint Germain! Potpuna dominacija Parižana u prvoj utakmici, ali i minimalna pobjeda. U uzvratu ponovno ista priča i 0:1 na poluvremenu. A onda minute inspiracije, koje će obilježiti sezonu. Pobjeda 3:1 i prolaz dalje! Uslijedio je Chelsea i iznenađujuća pobjeda 3:1 u Londonu, no u uzvratu Real je izgledao neprepoznatljiv, slomljen i nedostojan faze u kojoj se nalazi sve do Modrićeve izvanzemaljske asistencije Rodrygu. Sve nakon tog trenutka pripalo je kraljevima i u konačnici poraz 2:3 nakon produžetaka, dovoljno za prolaz!

Manchester City u polufinalu imao je sve, bolju igru 179 od 180 minuta, ali ponovno kao da je nešto ušlo u kraljeve i u sučevoj nadoknadi okreću iz 1:2 u 2:1, da bi potom pobijedili 3:1 nakon produžetaka. Finale je nakon svih tih muka bilo "odrađivanje posla"!

Čak ni poraz protiv Barcelone (0:4), gdje se nije ukazala sreća već je Realova lošija igra kažnjena na način koji su propustili PSG, Chelsea i City, nije poljuljala samopouzdanje za ostatak sezone. Kako i bi, protiv Barce Modrić nije igrao na svojoj poziciji, a Karim Benzema je prpopustio utakmicu. Inače, znali su, bila bi to druga priča.

I u svemu tome, Luka Modrić bio je jedan od temelja, nosio je kraljeve, pokazivao je iz utakmice u utakmicu da godine nisu bitne ako je igrač na razini. Normalno, kad je završila utakmica u Parizu, emocije su učinile svoje i uslijedio je spontani trenutak s velikim prijateljem i suigračem Tonijem Kroosom. Završili su u nježnom zagrljaju nasred travnjaka i tako fotoreporterima postali pravi magnet.

>>> Luka Modrić iz Pariza ekskluzivno za Večernji list

 

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:52 30.05.2022.

Započeli valjanjem na travi, nastavili tuširanjem u svlačionici.

SA
sargu123
10:31 30.05.2022.

Već sutradan neće se ničega sjećati.

PR
pravednik2
11:03 30.05.2022.

Kraljevska ljubav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije