Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSE MOURINHO

FOTO Kakav doček trenera koji obožava Modrića: Tisuće navijača na ulicama Rima

Jose Mourinho arrives in Italy to take up his position as AS Roma coach
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
02.07.2021.
u 18:47

Roma je prošle sezone završila kao sedma u Serie A, a ove sezone igrat će u novoformiranom europskom natjecanju Konferencijskoj ligi

Nekoliko tisuća navijača AS Rome dočekalo je u petak u Rimu novog trenera momčadi Josea Mourinha.

Portugalski trener došao je u Rim privatnim zrakoplovom kojim je upravljao vlasnik Rome Dan Fridkin.

Mourinho je u svibnju ove godine potpisao trogodišnji ugovor s talijanskom momčadi.

Jose Mourinho arrives in Italy to take up his position as AS Roma coach Soccer Football - Jose Mourinho arrives in Italy to take up his position as AS Roma coach - Ciampino airport, Ciampino, Italy - July 2, 2021 Roma fans with a flags as they wait for Jose Mourinho to arrive REUTERS/Alberto Lingria ALBERTO LINGRIA
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

U dosadašnjoj karijeri 58-godišnji Mourinho vodio je, između ostalih, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United i Tottenham. Dva puta je osvojio trofej Lige prvaka, vodeći Porto u sezoni 2003/04 i Inter iz Milana u sezoni 2009/10.

Roma je prošle sezone završila kao sedma u Serie A, a ove sezone igrat će u novoformiranom europskom natjecanju Konferencijskoj ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije