Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON VELIKE POBJEDE

FOTO Dalić i Modrić u filmskom zagrljaju i suzama: Ovakve emocije rijetko vidite

Glasgow: Luka Modrić i Zlatko Dalić u zagrljaju nakon plasmana u osminu finala Eura
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
22.06.2021.
u 23:52

Zlatku Daliću pao je kamen sa srca, Luki Modriću isto. "The Notebook" se ne bi posramio ovakve scene, ali je ovo što je Hrvatska pokazala na travnjaku ipak više bio "Dirty dancing"

Scena koja podsjeća na romantične filmove ovjekovječena je na Hampdon Parku koji je toliko nesretan bio za Hrvate, ali samo - bio. Sada više nije, sada je naša oaza sreće, srčanosti, pobjede i zajedništva. 

Hrvatska je ondje deklasirala Škote s 3:1 i tako prošla u osminu finala Europskog prvenstva i to ne kao trećeplasirana, već čak kao drugoplasirana. 

22.06.2021., Glasgow, Skotska - Hampden Park. UEFA Europsko prvenstvo 2020, skupina D, 3. kolo, Hrvatska - Skotska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zlatku Daliću pao je kamen sa srca, Luki Modriću isto, a vidjelo se to i po njihovom emotivnom susretu nakon utakmice. "The Notebook" se ne bi posramio ovakve scene, ali je ovo što je Hrvatska pokazala na travnjaku ipak više bio "Dirty dancing". 

I neka se vesele i izbornik i kapetan, i ostatak Vatrenih i navijači i cijela Hrvatska! Opet smo pokazali da smo zapravo mi 'Hrabro sce'. Opet smo ga ostavili na terenu i pokazali da samo i jedino takvi možemo tražiti pobjedu protiv svih koji nam stanu na put. 

Nešto miriše... Trava, ljeto... Ne, ne, nešto miriše na Rusiju

Idemo, Hrvatska! 

POGLEDAJTE VIDEO: Jozak komentira pobjedu Hrvatske

Komentara 18

BL
blekpanther
00:16 23.06.2021.

Gledao sam utakmicu na Novoj BH, hvala reporteru njihove TV, niti jedne negativne riječi o našoj reprezentaciji , neznam kako se čovjek zove ali sam se uz njega i njegov optimizam osjećao sigurno, toliko lijepi riječi a posebno o velemajstoruru Modriću i svakako O Daliću! Hvala još jednom!

DU
Deleted user
00:09 23.06.2021.

Neka pati koga smeta! NE našli sode bikarbone za žgaravicu :))))

FR
freeshooter
00:16 23.06.2021.

Mi bez suza i emocija ne možemo, to nas pokreće, emocije su naš adrenalin, dečki su se izdigli, otvorile su se te emocije koje pokreću, i našu igru, i naše navijačko ludilo, i naše igrače do novih uspjeha...zato, igraj moja Hrvatska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije