Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA

Ljestvica bez promjena, Hrvatska i dalje 18.

Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.02.2016.
u 12:58

Iza Belgije na drugom mjestu je Argentina, treća je Španjolska, suparnik Hrvatske u skupini D na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a četvrta je Njemačka.

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je na 18. mjestu na najnovijoj Fifinoj ljestvici koja je objavljena u četvrtak, dok prvo mjesto i dalje drži Belgija.

Među prvih deset reprezentacija nema promjena u odnosu na prošli mjesec s obzirom na to da nisu igrane ni natjecateljske ni prijateljske utakmice. Iza Belgije na drugom mjestu je Argentina, treća je Španjolska, suparnik Hrvatske u skupini  D na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a četvrta je Njemačka.

Napredak od jednog mjesta zabilježila je Turska, koja je suparnik Hrvatske i na Euru u Francuskoj i u kvalifikacijskoj skupini za SP 2018. Turska je sada 20. reprezentacija svijeta. Češka, koja je također u skupini D na Euru u Francuskoj, nalazi se na 25. mjestu, što je napredak od jednog mjesta u odnosu na prošli mjesec.   

Od ostalih suparnika Hrvatske iz kvalifikacijske skupine za SP 2018., Island je pao dva mjesta na 38. poziciju, Ukrajina je napredovala dva mjesta i sada je 27., a Finska je nazadovala tri mjesta i sada je na 47. poziciji. 

Fifina ljestvica:

1.    Belgija    1494    
2.    Argentina    1455    
3.    Španjolska 1370    
4.    Njemačka    1347    
5.    Čile    1293    
6.    Brazil    1251    
7.    Portugal    1219    
8.    Kolumbija    1211    
9.    Engleska    1106    
10.    Austrija    1091    
...
18.    HRVATSKA 958

>>Disciplinski sudac HNS-a: S Mamićem i Šukerom nikad nisam popio kavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije