Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS IGRAČA

Evo koga je Lagerbäck pozvao za utakmice protiv Hrvatske

Lars Lagerbäck
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.11.2013.
u 19:11

Lars Lagerbäck je objavio popis kandidata za dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, a na njemu se nalazi i Birkir Már Sævarsson, branič norveškog Branna, koji zbog kartona nema pravo nastupa u prvoj utakmici.

Islandski izbornik Lars Lagerbäck odredio je igrače s kojima će se njegova momčad suprotstaviti Hrvatskoj na putu prema Brazilu.

Hrvatska i Island odmjerit će snage 15. i 19. studenoga u Reykjaviku i Zagrebu kako bi odlučile o jednom od posljednjih putnika za svjetsku nogometnu smotru idućeg ljeta.

Šveđanin na klupi Islanda, iskusni Lars Lagerbäck, objavio je popis kandidata za dvije utakmice dodatnih kvalifikacija, a na njemu se nalazi i Birkir Már Sævarsson, branič norveškog Branna, koji zbog kartona nema pravo nastupa u prvoj utakmici.

Island je do doigravanja stigao osvojivši drugo mjesto u Skupini E, iza Švicarske.

Popis Larsa Lagerbäcka za Hrvatsku:

Vratari: Gunnleifur Gunnleifsson (Breiðablik), Hannes Þór Halldórsson (KR), Haraldur Björnsson (Fredrikstad FK)

Braniči: Birkir Már Sævarsson (Brann), Ragnar Sigurðsson (København), Kári Árnason (Rotherham United), Eggert Gunnþór Jónsson (Belenenses), Ari Freyr Skúlason (OB), Hallgrímur Jónasson (Sønderjyske), Kristinn Jónsson (Breiðablik), Sölvi Geir Ottesen Jónsson (Ural)

Vezni igrači: Aron Einar Gunnarsson (Cardiff City), Emil Hallfreðsson (Hellas Verona), Helgi Valur Daníelsson (Belenenses), Jóhann Berg Guðmundsson (AZ), Birkir Bjarnason (Sampdoria), Rúrik Gíslason (København), Ólafur Ingi Skúlason(Zulte Waregem), Gylfi Þór Sigurðsson (Tottenham Hotspur), Guðlaugur Victor Pálsson (NEC)

Napadači: Eiður Smári Guðjohnsen (Club Brugge), Kolbeinn Sigþórsson (Ajax), Arnór Smárason (Helsingborg), Alfreð Finnbogason (Heerenveen).

>> Lars Lagerbäck: Niko vam je pravi potez
>> Evo što naši navijači trebaju znati ako će putovati na Island

Tko će izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazil?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Balkanski nevini vitez
Balkanski nevini vitez
19:17 07.11.2013.

Nedajte se selektor Lars Lagerbäck i Islandski dečki i Slovenci čemo zdušno navijati za vas makar ste nas izbacili iz dodatnih kvalifikacija i zakinuli nas za mogučnost da igramo protiv susjeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije