Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva reklama!

Mandžo oduševio desetke tisuća fanova i napravio sjajnu stvar za naš turizam

Mario Mandžukić
Foto: Instagram
1/5
27.06.2017.
u 18:01

Na svom profilu na Instagramu objavio je fotografiju s ljetovanja na Braču koju je 'lajkalo' gotovo 90 tisuća obožavatelja.

Iza Marija Mandžukića sjajna je sezona. S Juventusom je osvojio naslov u Italiji, a u Ligi prvaka stigao je do finala u Cardiffu, gdje je ipak slavio Real (4:1). Hrvatskog napadača sigurno je obradovalo i to što je stara dama njegovu fantastičnu obrambenu intervenciju kandidirala među pet najboljih u prošloj sezoni. A navijači su ga silno nahvalili zbog toga...

Nakon tako sadržajne godine jasno je kako je Mandži potreban odmor i punjenje baterija. A on to i čini na Braču i usput promovira hrvatski turizam. Tako je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s ljetovanja koju je 'lajkalo' gotovo 90 tisuća obožavatelja te poručio:

– Najljepša obala i savršeno more najbolje su mjesto za odmor. Ako nikad niste bili u Hrvatskoj, rezervirajte prvi let.

Komentara 20

BE
beitsche
18:52 27.06.2017.

Jednostavan covjek srce ko velebit.svaka cast Mandzo.

MM
mirno_more
19:01 27.06.2017.

Mandžžooooo

MA
Majur
18:59 27.06.2017.

Tako je Mandžo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije